Τελευταίες ειδήσεις


Κάντε post την αγγελία σας στο forum, άμεσα και δωρεάν, αφού κάνετε απόκτηση πρόσβασης, κλικ εδώ

ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΚΥΠΡΟΥ 1 Θέση προϊστάμενου τομέα Εκπαιδευτικής Τεκμηρίωσης





Γίνονται δεκτές αιτήσεις από εκπαιδευτικούς λειτουργούς για την πλήρωση μίας (1) θέσης Προϊστάμενου Τομέα Παιδαγωγικού Ινστιτούτου για την Εκπαιδευτική Τεκμηρίωση (θέση προαγωγής). Η μισθοδοτική κλίμακα της θέσης είναι Α13: €39013, 40553, 42093, 43633, 45173, 46713, 48253, 49793, 51333.
Στο μισθό αυτό προστίθενται οι οποιεσδήποτε γενικές αυξήσεις που εγκρίνονται με νομοθεσία. Επιπλέον, καταβάλλεται τιμαριθμικό επίδομα, σύμφωνα με το ποσοστό που εγκρίνεται από την Κυβέρνηση από καιρό σε καιρό.
Καθήκοντα και Ευθύνες(1) Αναλαμβάνει ευθύνη για την οργάνωση, εύρυθμη λειτουργία και εποπτεία του προσωπικού που εργάζεται στον τομέα του και την αξιολόγηση των δραστηριοτήτων του.
(2) Συντάσσει και εφαρμόζει εκπαιδευτικά προγράμματα στον τομέα του και συμμετέχει στο έργο της σύνταξης και εισαγωγής άλλων προγραμμάτων του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου.
(3) Συνεργάζεται με τους Προϊσταμένους των άλλων τομέων του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου για τη διεκπεραίωση των δραστηριοτήτων του.
(4) Δίδει διαλέξεις και εκτελεί οποιαδήποτε άλλα καθήκοντα του ανατεθούν στον τομέα του ή σε άλλους τομείς για τους οποίους κατέχει τα απαιτούμενα ή σχετικά προσόντα, μέσα στα πλαίσια του εγκεκριμένου προγράμματος.
(5) Τηρεί τα απαιτούμενα στοιχεία και τις απαιτούμενες πληροφορίες για τον αναγκαίο εξοπλισμό και τα εκπαιδευτικά μέσα που χρειάζονται στον τομέα του και έχει την ευθύνη για τη διαφύλαξη, συντήρηση και ασφάλειά τους.
(6) Εκτελεί οποιαδήποτε άλλα καθήκοντα του ανατεθούν.
Σημ.: Θα ακολουθείται το ωράριο εργασίας και το εορτολόγιο της Δημόσιας Υπηρεσίας. Η φύση των καθηκόντων συνεπάγεται απασχόληση και εκτός του συνηθισμένου ωραρίου εργασίας, η συνολική όμως εβδομαδιαία απασχόληση δεν θα υπερβαίνει τον καθορισμένο αριθμό ωρών εργασίας.

Απαιτούμενα Προσόντα(1) Πανεπιστημιακό δίπλωμα ή τίτλος ή ισότιμο προσόν που να δίνει στον υποψήφιο δικαίωμα διορισμού σε θέση της δημόσιας εκπαιδευτικής υπηρεσίας στις συνδυασμένες κλίμακες Α8, Α10 και Α11.
(2) Μεταπτυχιακό δίπλωμα ή τίτλος σε θέμα συναφές με τα καθήκοντα του τομέα για τον οποίο προορίζεται, μετά από σπουδές ενός τουλάχιστον ακαδημαϊκού έτους,
(3) Αναγνωρισμένη εκπαιδευτική υπηρεσία δεκαπέντε τουλάχιστον ετών, από τα οποία τα δύο αε κλίμακα όχι κατώτερη από εκείνη της θέσης Καθηγητή Παιδαγωγικού ινστιτούτου.
(4) Ακεραιότητα χαρακτήρα, διοικητική και οργανωτική ικανότητα, πρωτοβουλία, υπευθυνότητα, υπομονετικότητα και ευθυκρισία.
(5) Ενημερότητα πάνω στις σύγχρονες εξελίξεις και στις τάσεις και στα προβλήματα της εκπαίδευσης
(6) Αριστη γνώση της Ελληνικής και πολύ καλή γνώση της Αγγλικής ή Γαλλικής ή Γερμανικής γλώσσας Σημ.: Ο Τομέας καθορίζεται κατά τη δημοσίευση της θέσης, ανάλογα με τις ανάγκες της υπηρεσίας
4. Αιτήσεις από ενδιαφερομένους πρέπει να υποβληθούν στην Επιτροπή Εκπαιδευτικής Υπηρεσίας μόνο σε ηλεκτρονική μορφή, με τη συμπλήρωση του εντύπου ΕΕΥ 14 - Αίτηση για Προαγωγή, στην ιστοσελίδα της Επιτροπής, στη διεύθυνση www.eey.gov.cy. Η περίοδος υποβολής αιτήσεων είναι από 23 Σεπτεμβρίου μέχρι 10 Οκτωβρίου 2011, ημέρα Δευτέρα, το αργότερο μέχρι τις 1μ.μ.

Πηγη:diorismos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: