Τελευταίες ειδήσεις


Κάντε post την αγγελία σας στο forum, άμεσα και δωρεάν, αφού κάνετε απόκτηση πρόσβασης, κλικ εδώ

Έβγαζαν λεφτά απειλώντας να σπάσουν καταστήματα


Δύο άνδρες, ηλικίας 38 και 47 ετών, συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Εκβιαστών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, για υποθέσεις εκβίασης ιδιοκτητών καταστημάτων με το πρόσχημα της παροχής προστασίας...


Πρόκειται για έναν αλλοδαπό και έναν ομογενή, οι οποίοι απειλώντας καταστηματάρχες στην Θεσσαλονίκη, προκαλούσαν φθορές στις επιχειρήσεις και με το πρόσχημα παροχής προστασίας, απαιτούσαν εκβιαστικά από τα θύματά τους διάφορα χρηματικά ποσά.

Σε βάρος των συλληφθέντων σχηματίζεται δικογραφία για «Απόπειρα εκβίασης κατά συναυτουργία και κατ’ εξακολούθηση», «Εκβίαση», «Πλαστογραφία», «Παραβίαση του απορρήτου των τηλεφωνημάτων και της προφορικής συνομιλίας», παράβαση του Νόμου που αφορά στη νόμιμη λειτουργία Γραφείων Ιδιωτικών Ερευνών και παράβαση του «Νόμου Περί Όπλων».

Προηγήθηκε καταγγελία 56χρονης ιδιοκτήτριας καφέ-μπαρ , σύμφωνα με την οποία ο 38χρονος μαζί με συνεργούς του, προκάλεσε φθορές στο κατάστημά της που βρίσκεται στο κέντρο της πόλης, ενώ λίγες ημέρες αργότερα, επικοινώνησε τηλεφωνικά μαζί της, απαιτώντας εκβιαστικά το ποσό των 500 ευρώ, προκειμένου να μην επαναλάβει την πράξη του.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

 Πηγη:newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: