Τελευταίες ειδήσεις


Κάντε post την αγγελία σας στο forum, άμεσα και δωρεάν, αφού κάνετε απόκτηση πρόσβασης, κλικ εδώ

Ασφαλίζουν τον Ομπάμα από δάγκωμα κροκοδείλου στην Αυστραλία


Μια απλή και συνηθισμένη ασφάλεια αποφάσισε να προσφέρει  δωρεάν στον αμερικανό πρόεδρο Μπαράκ Ομπάμα μία εταιρεία, ενόψει της διήμερης επίσκεψής του, την Τετάρτη, στην Αυστραλία.


Τον ασφαλίζει λοιπόν από δάγκωμα κροκοδείλου, καθώς ο Ομπάμα πρόκειται να επισκεφθεί την Καμπέρα, διοικητική πρωτεύουσα της χώρας και μετά το Ντάργουϊν, μεγαλύτερη πόλη των Βορείων Εδαφών, της περιοχής των συμπαθέστατων μεν αλλά σαρκοβόρων δε ζώων. 

Σύμφωνα με τα διεθνή  ειδησεογραφικά πρακτορεία, το καλωσόρισμα των Αυστραλών θα είναι θερμό στον πλανητάρχη. Ωστόσο, στο άκουσμα της είδησης της ασφάλειας το πρώτο που σκέφτεται κανείς είναι, ότι στη χώρα των καγκουρό σκοπεύουν να ρίξουν τον Ομπάμα στους κροκόδειλους. Τέλος πάντων επί της είδησης τώρα…

Η τοπική ασφαλιστική εταιρεία,  ΤΙΟ, ανακοίνωσε ότι θα ασφαλίσει δωρεάν τον Αμερικανό πρόεδρο για τον κίνδυνο δαγκώματος από τους κροκόδειλους. Αν συμβεί κάτι τέτοιο και ο Ομπάμα χάσει τη ζωή του, η οικογένειά του θα λάβει αποζημίωση 50.000 δολαρίων Αυστραλίας (37.400 ευρώ).

Να πούμε όμως του στραβού το δίκιο τσάμπα θα πάει κοτζαμάν πρόεδρος. Μα 37.400 ευρώ, κοψοχρονιά τον δίνουνε στα θηρία! Ας βάζανε κάτι παραπάνω έτσι για την τιμή του Λευκού Οίκου.Πάντως οι εκπρόσωποι της ασφαλιστικής, πλασάρουν το «δαγκωμένο» ασφαλιστήριο σαν να πρόκειται για υπερπολυτελή κρουαζιέρα στις Μπαχάμες.

Για του λόγου το αληθές, ο Ρίτσαρντ Χάρντινγκ, διευθυντής της εταιρείας, η οποία προσφέρει αυτά τα συμβόλαια εδώ και 20 χρόνια, δήλωσε: «Είναι ένα μοναδικό ασφαλιστήριο συμβόλαιο για ένα μοναδικό περιβάλλον. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που θα το προσφέρουμε στον Ομπάμα, ως αναμνηστικό της επίσκεψής του στα Εδάφη του Βορρά».

Για την ιστορία αξίζει να αναφέρουμε, ότι κατά μέσο όρο, δύο άνθρωποι το χρόνο χάνουν τη ζωή τους στην Αυστραλία από τους κροκόδειλους του αλμυρού νερού, οι οποίοι ανεβαίνουν στις όχθες των ποταμών, το μήκος τους φτάνει τα επτά μέτρα και το βάρος τους ξεπερνά τον ένα τόνο.

Πηγη:star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: