Τελευταίες ειδήσεις


Κάντε post την αγγελία σας στο forum, άμεσα και δωρεάν, αφού κάνετε απόκτηση πρόσβασης, κλικ εδώ

Περπατούσε στα Κάτω Πατήσια και...«έφαγε» σφαίρα!



Περνούσε από τον δρόμο και τον χτύπησε… σφαίρα! Παραλίγο να τραυματιστεί σοβαρά ένας διερχόμενος πολίτης από την συμβολή των οδών Χόφμαν και Ζαμπελίου στα Κάτω Πατήσια τα μεσάνυκτα, όταν κατά λάθος βρέθηκε στην μέση ενός καυγά...


Ο ένας από τους δύο εμπλεκόμενους έβγαλε το όπλο και πυροβόλησε τον άλλον, τραυματίζοντας τον στην γάμπα και την κοιλιά. Εκείνη την ώρα περνούσε από το σημείο ένας πολίτης. 

Μια σφαίρα πιθανόν εξοστρακίστηκε και τον χτύπησε στο χέρι. Το τραύμα δεν ήταν σοβαρό, σύμφωνα με τους γιατρούς, αλλά το γεγονός ότι σε ένα από τα κεντρικότερα σημεία της Αθήνας ένας άνθρωπος κινδύνευσε να χάσει την ζωή του «από λάθος» δημιουργεί τρόμο.

Ο δράστης εξαφανίστηκε, ενώ ο άλλος τραυματίας νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση. Οι Αρχές περιμένουν να αναρρώσει, για να δώσει κατάθεση, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες αιτία της συμπλοκής ήταν... μια γυναίκα.

 Πηγη:star.gr

Eυχαριστούμε για την επίσκεψή σου.Διαδωσε και στο φίλο σου το E-RGASIES blog! Σας ευχαριστουμε. Μας βοηθάς αν κάνεις κλικ στις διαφημίσεις της σελίδας!

Δεν υπάρχουν σχόλια: