Τελευταίες ειδήσεις


Κάντε post την αγγελία σας στο forum, άμεσα και δωρεάν, αφού κάνετε απόκτηση πρόσβασης, κλικ εδώ

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΥΠΡΟΥ 1 θέση Μεταδιδακτορικού Ερευνητή στο τμήμα Φυσικής

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΥΠΡΟΥ
1 θέση Μεταδιδακτορικού Ερευνητή στο τμήμα ΦυσικήςΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΥΠΡΟΥ

ΤΜΗΜΑ ΦΥΣΙΚΗΣ
ΘΕΣΗ ΜΕΤΑΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΟΥ ΕΡΕΥΝΗΤΗ
ΤΙΤΛΟΣ: Μεταδιδακτορικός Ερευνητής.
ΑΡ. ΘΕΣΕΩΝ: Μία (1).
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Με συμβόλαιο για ένα (1) χρόνο με δυνατότητα ανανέωσης μέχρι δύο (2) χρόνια.
ΤΟΠΟΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ: Πανεπιστήμιο Κύπρου.

Το Πανεπιστήμιο Κύπρου (www.uey.ac.cy) δέχεται αιτήσεις για την πλήρωση μίας (1) θέσης Μεταδιδακτορικού Ερευνητή στο Τμήμα Φυσικής. Ο/Η υποψήφιος/α θα εργάζεται στο ερευνητικό... πρόγραμμα "Μελέτη πυρηνικής ύλης σε ακραίες καταστάσεις υψηλών θερμοκρασιών και υψηλών πυκνοτήτων αδρονικής ύλης - Το ώιεθνές Πείραμα «ΑΔΗΣ» στο Ερευνητικό Κέντρο Βαρέων Ιόντων GSI Darmstadt, Γερμανίας".

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ:

Οι υποψήφιοι/ες θα πρέπει να είναι κάτοχοι σχετικά πρόσφατου διδακτορικού διπλώματος στη Φυσική από αναγνωρισμένο Ανώτατο Εκπαιδευτικό Ίδρυμα και να έχουν πείρα στην ανάλυση πολύπλοκων δεδομένων με υπολογιστές και στη χρησιμοποίηση μεθόδων προσομοίωσης (Monle Carlo).

ΕΠΙΠΡΟΣΘΕΤΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ:

Ερευνητική πείρα σε επιταχυντικά και ανιχνευτικά συστήματα σωματιδίων καθώς και εμπειρία με τις γλώσσες προγραμματισμού C/C++ σε λειτουργικό σύστημα LINUX.

ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΚΑΙ ΕΥΘΥΝΕΣ:

Διεξαγωγή ερευνητικής δραστηριότητας στο πλαίσιο του ερευνητικού προγράμματος "Μελέτη πυρηνικής ύλης σε ακραίες καταστάσεις υψηλών θερμοκρασιών και υψηλών πυκνοτήτων αδρονικής ύλης - Το Διεθνές Πείραμα «ΑΔΗΣ» ( htfp://wwwhades. gsi.de/). Συμμετοχή στη διεξαγωγή των πειραμάτων στο Ερευνητικό Κέντρο Βαρέων Ιόντων GSI (htip://www.gsi.d9/) Darmstadt, Γερμανίας και ανάλυση των πειραματικών δεδομένων. Επίσης συμμετοχή και σε άλλες ερευνητικές και διδακτικές δραστηριότητες του εργαστηρίου Πυρηνικής Φυσικής (http://www-np.ucy.ac.cy4του Πανεπιστημίου Κύπρου.

ΟΡΟΙ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ:

Η θέση είναι πλήρους απασχόλησης με συμβόλαιο για ένα (1) χρόνο και με δυνατότητα ανανέωσης μέχρι δυο (2) χρόνια, νοουμένου ότι θα υπάρχουν οι χρηματικοί πόροι. Οι μηνιαίες ακαθάριστες απολαβές του Μεταδιδακτορικού Ερευνητή θα είναι € 2.500,00. Από το ποσό αυτό θα αποκόπτονται εισφορές εργοδότη και εργοδοτούμενου. Το πρόγραμμα δεν προνοεί καταβολή 13ου μισθού και παροχή ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης.
Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να υποβάλουν τα ακόλουθα σε (2) δύο αντίτυπα:
1. Επιστολή εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την εν λόγω θέση.
2. Βιογραφικό σημείωμα με περιγραφή προηγούμενης εμπειρίας.
3. Αντίγραφα πτυχίων και αναλυτικές βαθμολογίες.
4. Συστατικές επιστολές τουλάχιστον δύο ατόμων από ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα.

Αιτήσεις οι οποίες θα παραληφθούν σε ένα (1) αντίτυπο ΔΕΝ θα ληφθούν υπόψη.
Οι αιτήσεις θα πρέπει να παραδοθούν διά χειρός στην Υπηρεσία Ανθρώπινου Δυναμικού του Πανεπιστημίου Κύπρου, στο Κτίριο Συμβουλίου-Συγκλήτου Αναστάσιος Γ. Λεβέντη (Πανεπιστημιούπολη), Τ.Θ. 20537, 1678 Λευκωσία το αργότερο μέχρι την Τρίτη, 3 Απριλίου 2012 και ώρα 14:00 ή να σταλούν ταχυδρομικώς σε φάκελο με την ένδειξη "Θέση Μεταδιδακτορικού Ερευνητή, Τμήμα Φυσικής" ο οποίος θα φέρει ευδιάκριτη ταχυδρομική σφραγίδα ημερομηνίας, το αργότερο μέχρι 3 Απριλίου 2012. Θα Θεωρούνται δε εμπρόθεσμα νοουμένου ότι θα φθάσουν στην Υπηρεσία Ανθρώπινου Δυναμικού, το αργότερο μέχρι τις 10 Απριλίου 2012 (με ευδιάκριτη σφραγίδα φακέλου 3 Απριλίου 2012), με αποκλειστική ευθύνη για τούτο του ενδιαφερόμενου.
Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποτείνονται στον υπεύθυνο rou ερευνητικού προγράμματος Δρα Χαράλαμπο Τσέρτο, τηλ.: 22892847 ή e-mail: tserios@ucy.ac.cy.

Δεν υπάρχουν σχόλια: