Τελευταίες ειδήσεις


Κάντε post την αγγελία σας στο forum, άμεσα και δωρεάν, αφού κάνετε απόκτηση πρόσβασης, κλικ εδώ

Εξήντα οκτώ αεροσυνοδούς σε Κέρκυρα και Ρόδο ζητα η Aegean Airlines.

Εξήντα οκτώ αεροσυνοδούς σε Κέρκυρα και Ρόδο ζητα η Aegean Airlines.Οι υποψήφιες πρέπει να ζουν στην Κέρκυρα ή στη Ρόδο, να γνωρίζουν ντουλάχιστον δύο ξένες γλώσσες και να διαθέτουν απολυτήριο Λυκείου. Οι αιτήσεις υποβάλλονται ηλεκτρονικά έως τις 29 Φεβρουαρίου στην ηλεκτροινική διεύθυνση hr@aegeanair.com με τις ενδείξεις: I/Σ-RH0 για τη Ρόδο και Ι/Σ-CFU για την Κέρκυρα...

Τι προσόντα πρέπει να διαθέτουν οι υποψήφιες που θέλουν να εργαστούν ως Ιπτάμενες Συνοδοί στην εταιρεία:
Τα τυπικό προσόντα που πρέπει να διαθέτουν οι υποψήφιες που θέλουν να εργαστούν ως Ιπτάμενες Συνοδοί στην AEGEAN είναι να έχουν Απολυτήριο Λυκείου ή άλλης ισότιμης σχολής, αρίστη γνώση της αγγλικής γλώσσας και καλή υγεία. Η γνώση δεύτερης ξένης γλώσσας (Γαλλικά, Γερμανικά ή Ιταλικά), η πτυχία ανωτέρων ή ανωτάτων σχολών θεωρούνται επιπρόσθετο προσόν. θα πρέπει να διαθέτουν προϋπηρεσία
Υπάρχει όριο ηλικίας;
Δεν είναι απαραίτητο να διαθέτουν προϋπηρεσία και δεν υπαρχει συγκεκριμένο όριο ηλικίας. Η πρόσληψη εξαρτάται άμεσα από τα υπόλοιπα προσόντα των υποψήφιων.
Πόσο σημαντικό είναι για την πρόσληψη το κριτήριο της συνέντευξης
Η συνέντευξη αποτελεί το τελικό στάδιο της αξιολόγησης, η οποία περιλαμβάνει γραπτές εξετάσεις και ψυχομετρικά test. Διαφαίνεται η άνεση στην επικοινωνία, η ευχέρεια στις ξένες γλώσσες και ικανότητες όπως η έμφυτη ευγένεια των υποψήφιων και η διάθεση τους να εξυπηρετούν με προθυμία.
Πόσα άτομα σκοπεύετε να προσλάβετε για τη θερινή σεζόν σε Κέρκυρα και Ρόδο;
Για τη θερινή σεζόν σκοπεύουμε να προσλάβουμε 48 άτομα για τη Ρόδο και 20 άτομα για την Κέρκυρα. Η σύμβασή τους θα διαρκέσει 7 μήνες, από τσν Απρίλιο μέχρι τον Οκτώβριο.
Πόσους υπαλλήλους απασχολεί η AEGEAN AIRLINES και σε ποιες ειδικότητες;
Η AEGEAN AIRLINES απασχολεί αυτή τη στιγμή 1.650 άτομα διαφόρων ειδικοτήτων, τόσο ιπτάμενους όσο και προσωπικό εδάφους, καλύπτοντας όλες τιςειδικότητες της Οικονομικής, της Εμπορικής, της Τεχνικής και της Πτητικής Διεύθυνσης.
Η εταιρεία παρέχει κάποια οφέλη στους εργαζόμενούς της (ιπτάμενους και εδάφους) και ποια είναι αυτά;
Η εταιρεία παρέχει σημαντικό οφέλη στους εργαζόμενούς της, όπως εκπτωτικά 5 εισιτήρια στους ίδιους και σε μέλη των οικογενειών τους, πρόγραμμα ιδιωτικής ασφάλισης, ενώ θα πρέπει να αναφερθούν και τα εκπτωτικά προνόμια που απορρέουν από τη σύναψη συμφωνιών μεταξύ της AEGEAN και διαφόρων επιχειρήσεων και οργανισμών, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: