Τελευταίες ειδήσεις


Κάντε post την αγγελία σας στο forum, άμεσα και δωρεάν, αφού κάνετε απόκτηση πρόσβασης, κλικ εδώ

Καβάλα:Οι προσλήψειςγια Κοινωφελή Εργασία

Καβάλα:Οι προσλήψειςγια Κοινωφελή ΕργασίαΕκατοντάδες πολίτες απευθύνονται από το πρωί στους συλλόγους της Καβάλας, οι οποίοι έχουν αναλάβει την υλοποίηση του προγράμματος Κοινωφελούς Εργασίας, προκειμένου να ενημερωθούν για τις διαδικασίες, πριν ξεκινήσει η προθεσμία υποβολής των...
αιτήσεων και των δικαιολογητικών. Στο νομό Καβάλας, τις 2.000 θέσεις εργασίας θα απορροφήσουν οι τέσσερις δήμοι και η Περιφερειακή Ενότητα. Για την ενημέρωση των ενδιαφερομένων, έως την επόμενη Δευτέρα εκπρόσωποι των συλλόγων βρίσκονται στο αμφιθέατρο της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας, από τις 9 έως τη 1, καθώς επίσης και σε χώρους των δημαρχείων Νέστου, Παγγαίου και Θάσου και στο Εργατικό Κέντρο Καβάλας.
Η διαδικασία υποβολής αιτήσεων ξεκινά στις 7 Φεβρουαρίου και θα συνεχιστεί έως τις 17 Φεβρουαρίου. Στις 21 Φεβρουαρίου θα γίνει η ανάρτηση των ονομάτων των ωφελουμένων. Θα ακολουθήσει η υποβολή των ενστάσεων και στις 26 Φεβρουαρίου η οριστικοποίηση των ονομάτων. Οι προσλήψεις θα ξεκινήσουν από την πρώτη εβδομάδα του Μαρτίου και θα ολοκληρωθούν έως τέλος Μαΐου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: