Τελευταίες ειδήσεις


Κάντε post την αγγελία σας στο forum, άμεσα και δωρεάν, αφού κάνετε απόκτηση πρόσβασης, κλικ εδώ

Θέσεις γραμματέων στο Ηνωμένο Βασίλειο

Θέσεις γραμματέων στο Ηνωμένο ΒασίλειοΤην ευκαιρία να εργαστούν ως γραμματείς σε ιδιωτικές επιχειρήσεις αλλά και δημόσιες υπηρεσίες της Βρετανίας έχουν όσοι Έλληνες προσανατολίζονται να διεκδικήσουν τις επαγγελματικές προοπτικές τους  στην αγορά εργασίας του εξωτερικού. Απαραίτητες προϋποθέσεις πρόσληψης, η άριστη γνώση της...
αγγλικής γλώσσας και των βασικών δεξιοτήτων Ηλεκτρονικών Υπολογιστών, οι οργανωτικές δεξιότητες αλλά και τα επικοινωνιακά χαρίσματα. Διαβάστε για τον τρόπο που πρέπει να στήσετε το βιογραφικό σας σημείωμα, τα πεδία παγίδες που πρέπει να αποφύγετε και φυσικά ενημερωθείτε για τον τόπο αποστολής τους. Αποκτήστε ακόμη χρηστικές πληροφορίες για τον τρόπο που παρουσιάζονται οι μισθοί στις αγγελίες προσφοράς στο Ηνωμένο Βασίλειο.
Θέσεις εργασίας ως γραμματείς προσφέρονται από μεγάλες εταιρείες, νομικά και ιατρικά γραφεία, αλλά και από το αστυνομικό τμήμα της Μεγάλης Βρετανίας μέσω του Eures, της Ευρωπαϊκής πύλης για την απασχόληση.Οι θέσεις, στην πλειονότητά τους, αφορούν μόνιμη απασχόληση και απευθύνονται σε εργαζομένους με άριστες επικοινωνιακές ικανότητες, άνεση  στη δακτυλογράφηση και οργανωτικές δεξιότητες.
Η Μεγάλη Βρετανία και συγκεκριμένα η Αγγλία, αποτελεί έναν από του πλέον ελκυστικούς μεταναστευτικούς προορισμούς για όσους αναζητούν το επόμενο επαγγελματικό τους βήμα στο εξωτερικό. Ως μέλος του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου, η Αγγλία  προσφέρει τη δυνατότητα «ελεύθερης κυκλοφορίας» στους Έλληνες.
Επίσης η παρουσία της θέσης γραμματέως στο αστυνομικό τμήμα του ‘Εσσεξ δεν πρέπει να ξενίζει καθώς ως Ευρωπαίοι πολίτες οι Έλληνες διαθέτουν το δικαίωμα να εργαστούν σε οποιαδήποτε δημόσια υπηρεσία άλλης χώρας μέλους της Ε.Ε.
Όσοι αποφασίσετε να διεκδικήσετε μια θέση εργασίας στο Ηνωμένο Βασίλειο αποστέλλοντας τα βιογραφικά σας σημειώματα, να είστε προσεκτικοί στην παρουσίασή τους. Στη Βρετανία δεν επιτρέπεται σε βιογραφικό σημείωμα να αναγράφεται η ηλικία, η θρησκεία και η οικογενειακή κατάσταση του υποψηφίου.
Επίσης σημαντική πληροφορία είναι πως στο σύνολο των αγγελιών ο μισθός που αναγράφεται είναι ετήσιος και στο ποσό δεν περιλαμβάνονται οι φόροι.

Ειδικότητα: Γραμματέας

Αρμοδιότητες: Υποδοχή όλων των δασμών, απάντηση σε τηλεφωνικές κλήσεις υποδοχή επισκεπτών, οργάνωση της αλληλογραφίας και επεξεργασία εγγράφων.
Μπορείτε να υποβάλετε αίτηση στέλνοντας το βιογραφικό σας σημείωμα υπόψιν Ruth Wishart στο Ruth.Wishart.0D576F0.0 @ applythis.net.

Ημερομηνία λήξης της προθεσμίας υποβολής αιτήσεων: 29/03/2012

Ειδικότητα: Γραμματέας – Υπάλληλος υποδοχής

Προϋπόθεσης. Υψηλές γνώσεις Τεχνολογίας Πληροφοριών και Επικοινωνιών (ΙΤ). Γραμματειακές και οργανωτικές ικανότητες
Αρμοδιότητες: Επικοινωνία με τους πελάτες, οργάνωση ταξιδιών, ρύθμιση της ημερήσιας διάταξης
Μπορείτε να υποβάλετε αίτηση για αυτήν την εργασία, στέλνοντας το βιογραφικό σας σημείωμα υπόψιν Fay Gibson στο northmv@venngroup.com.

Ημερομηνία λήξης της προθεσμίας υποβολής αιτήσεων:      19/03/2012

Ειδικότητα: Νομικός Γραμματέας

Προϋποθέσεις: Άνεση στη δακτυλογράφηση.
Αρμοδιότητες:Οργάνωση εκδηλώσεων, υποδοχή πελατών
Υποβάλλετε ηλεκτρονικά το βιογραφικό σας στη διεύθυνση:


Ειδικότητα: Ιατρικός Γραμματέας

Προϋποθέσεις: Δύο χρόνια εμπειρίας σε παρόμοια θέση, γνώσση της ιατρικής ορολογίας και άνεση στην πληκτρολόγηση κειμένων
Αρμοδιότητες: Οργάνωση του βιβλίου των ραντεβού, τηλεφωνική επικοινωνία με προμηθευτές, ταξινόμηση των φακέλων των ασθενών
Υποβάλλετε ηλεκτρονικά το βιογραφικό σας στη διεύθυνση:



Ειδικότητα: Νομικός Γραμματέας

Αρμοδιότητες: Οργάνωση της ημερήσιας διάταξης, τήρηση πρακτικών των συνεδριάσεων του διοικητικού συμβουλίου και των ετήσιων γενικών συνελεύσεων, τηλεφωνική εξυπηρέτηση,
Υποβάλλετε ηλεκτρονικά το βιογραφικό σας στη διεύθυνση:


Ειδικότητα: Γραμματέας Διαχείρισης

Εργοδότης: Αστυνομία του Sussex.
Προϋπόθεσης: Άνετη δακτυλογράφηση, γρήγορη επεξεργασία κειμένου
Αρμοδιότητες:Οργάνωση ημερήσιας διάταξης.
Μπορείτε να υποβάλετε αίτηση  τηλεφωνώντας στο +44 845 6070999 και ζητώντας τον TamzenWilliams ή, εναλλακτικά, στέλνοντας e-mail στο tamzen.williams @sussex.pnn.police.uk

Ημερομηνία λήξης της προθεσμίας υποβολής αιτήσεων:      18/03/2012

Δεν υπάρχουν σχόλια: