Τελευταίες ειδήσεις


Κάντε post την αγγελία σας στο forum, άμεσα και δωρεάν, αφού κάνετε απόκτηση πρόσβασης, κλικ εδώ

42 θέσεις στο Συλ.Γονέων και Κηδ.Ατόμων με Αναπ. Ν.Φθιώτ.(ΠΕ Βοιωτίας)

42 θέσεις στο Συλ.Γονέων και Κηδ.Ατόμων με Αναπ. Ν.Φθιώτ.(ΠΕ Βοιωτίας)ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΒΟΙΩΤΙΑΣ



Σύναψης συμβάσεων εργασίας ορισμένου χρόνου για την υλοποίηση της πράξης «Δημιουργία θέσεων απασχόλησης σε τοπικό επίπεδο μέσω προγραμμάτων Κοινωφελούς Χαρακτήρα στην...
Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας- Περιφερειακή Ενότητα Βοιωτίας » στο πλαίσιο του Ε.Π. «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού»
Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ Ν. ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ
ανακοινώνει,
την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά σαράντα δύο (42) ατόμων για την υλοποίηση προγράμματος Κοινωφελούς Χαρακτήρα (ΚΟΧ) στο Νομό Βοιωτίας, στο πλαίσιο του Εθνικού Στρατηγικού Πλαισίου Αναφοράς (Ε.Σ.Π.Α.) για την προγραμματική περίοδο 2007-2013.
Στο πλαίσιο της πράξης θα υλοποιηθούν το κάτωθι έργο:
Α.Α.
ΤΙΤΛΟΣ ΕΡΓΟΥ
ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΤΟΜΩΝ
1.         
«ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΠΡΟΩΘΗΣΗΣ & ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ & ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΒΟΙΩΤΙΑΣ »
42
 Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων των ενδιαφερομένων ωφελούμενων έχει ορισθεί από 21/06/2012 μέχρι 30/06/2012, δηλαδή Δέκα (10) ημερολογιακές ημέρες.
Οι αιτήσεις θα υποβληθούν αποκλειστικά ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή στη ταχυδρομική διεύθυνση του Συλλόγου, Λεωφόρος Ειρήνης 11Α, 351 00 Λαμία, με την ένδειξη «ΚΟΧ Π.Ε. ΒΟΙΩΤΙΑΣ». Για το εμπρόθεσμο της αίτησης θα ληφθεί υπ’ όψη η σφραγίδα ταχυδρομείου στο φάκελο που θα αρχειοθετείται με την αίτηση.
 Υποβολής Αιτήσεων: 
21/06/2012-30/06/2012

Δεν υπάρχουν σχόλια: