Τελευταίες ειδήσεις


Κάντε post την αγγελία σας στο forum, άμεσα και δωρεάν, αφού κάνετε απόκτηση πρόσβασης, κλικ εδώ

Το 8ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Σκραμπλ στην Καβάλα!

Το 8ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Σκραμπλ στην Καβάλα!Ήρθε πλέον η ώρα για το το "8ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Σκραμπλ", την μητέρα των λεκτικών μαχών στη χώρα μας!...


Το τριήμερο Παρασκευή 29 Ιουνίου, Σάββατο 30 Ιουνίου και Κυριακή 1 Ιουλίου, στο ξενοδοχείο "ΩΚΕΑΝΙΣ" της Καβάλας, θα διεξαχθεί η σημαντικότερη εκδήλωση του ελληνικού αγωνιστικού σκραμπλ. 
Η Πανελλήνια Ένωση Σκραμπλ πρόκειται να υποδεχθεί δεκάδες παίκτες από όλη την χώρα, σε ένα μαραθώνιο εννέα αγώνων. Σε δυο διαφορετικές κατηγορίες ανάλογα με τη δυναμικότητα τους, οι παίκτες θα… στύψουν το μυαλό τους για να στέψουν τους ικανότερους (ή και πιο… τυχερούς) το μεσημέρι της Κυριακής. Έπαθλα, προσφορές και δώρα για τους έξι πρώτους νικητές κάθε κατηγορίας. 
Δηλώσεις συμμετοχής στο   greekscrabble@gmail.com   και στους Ομίλους Σκραμπλ: Αθηνών-Πειραιώς (www.scrabbleclub.gr, omilos.scrabble.a.p@gmail.com), Βέροιας ( scrabbleveria@gmail.com), Θεσσαλονίκης (www.scrabblethes.gr, thesscrabble@yahoo.gr), Καστοριάς (scrabblegreek.blogspot.gr,scrabblegreek@yahoo.gr), Πτολεμαΐδας (scrabbleptolemaida.gr, scrabble_ptolemaida@yahoo.gr).


Δεν υπάρχουν σχόλια: