Τελευταίες ειδήσεις


Κάντε post την αγγελία σας στο forum, άμεσα και δωρεάν, αφού κάνετε απόκτηση πρόσβασης, κλικ εδώ

61 θέσεις για ειδίκευση σε ΜΕΘ και ΜΕΝ

61 θέσεις για ειδίκευση σε ΜΕΘ και ΜΕΝΕξήντα έναν ειδικευμένους Ιατρούς θα εντάξουν στο δυναμικό τους οι Μονάδες Εντατικής Θεραπείας και Μονάδες Εντατικής Νοσηλείας σε νοσοκομεία ολόκληρης της...
χώρας. Ο διορισμός των ιατρών προς εξειδίκευση, επί διετή συνεχή υπηρεσία και εκπαίδευση στις Μονάδες των νοσοκομείων, θα γίνει με επιλογή έπειτα από προφορική συνέντευξη ενώπιον της Επιτροπής, αποτελούμενης από τρεις Διευθυντές των Μ.Ε.Ν. και Μ.Ε.Θ. της ίδιας Υγειονομικής Περιφέρειας ή της πλησιέστερης με αυτή του Νοσοκομείου, στο οποίο επιθυμεί να εξειδικευθεί ο ενδιαφερόμενος ιατρός.
61 θέσεις για ειδίκευση σε ΜΕΘ και ΜΕΝ
Ειδικότερα από δύο θέσεις Ιατρών θα μοιραστούν οι ΜΕΘ των Νοσοκομείων: Α.Ο.Ν.Α. «Ο Αγ. Σάββας», Γ.Ν.Α. «Γ.Γεννηματάς», ΓΝΑ «Σισμανόγλειο», ΠΓΝ Λάρισας, ΓΝ Λάρισας και Γ.Ν. Ρεθύμνου. Τρεις ειδικευμένους Ιατρούς θα προσλάβουν, το Γ.Ν.Α. «Ευαγγελισμός», το Γ.Ν.Ν. «Αγ. Παντελεήμων», το ΓΝΑ «Ασκληπιείο Βούλας» και το Π.Γ.Ν. Αλεξανδρούπολης. Από μία θέση θα καλύψουν οι Μονάδες Εντατικής Θεραπείας των Νοσοκομείων: Γ.Ν.Α. «Κοργιαλένειο Μπενάκειο, Γ.Ν.Ν.Ι. «Κωνσταντοπούλειο», Γ.Ν.Θ.Α. «Η Σωτηρία», Γ.Ο.Ν.Κ. «Αγ. Ανάργυροι», Γ.Ν. Παίδων Πεντέλης, Γ.Ν.Π.Ν. «Αγ. Σοφία», ΓΝΑ «Λαϊκό», ΓΝΑ «Ιπποκράτειο», ΠΓΝ «Αττικόν» , Γ.Ν.Θ. «Παπαγεωργίου», ΓΝ Βόλου, ΠΓΝ Πατρών, Π.Γ.Ν. Ηρακλείου, Π.Γ.Ν. Ηρακλείου (ΜΕΘ Παίδων), Γ.Ν.Η. «Β.Πανάνειο». Τέλος, το Γ.Ν.Θ «Γ.Παπανικολάου» θα καλύψει μία θέση στην Α' ΜΕΘ και δύο θέσεις στη Β' ΜΕΘ.
Οσον αφορά τις Μονάδες Εντατικής Νοσηλείας, οι θέσεις κατανέμονται ως εξής:
  • Στο Γ.Ν.Π.Α. «Αγ. Σοφία» δύο θέσεις στην B M.E.N. και μία στην Α Μ.Ε.Ν.
  • Στο Γ.Ν.Α. «Αλεξάνδρας» μία θέση.
  • Στο Γ.Ν.Ν. «Αγ. Παντελεήμων» δύο θέσεις
  • Στο Γ.Ν.Μ. «Ελενα Βενιζέλου» μία θέση.
  • Στο Γ.Ν.Θ. «Γ. Παπαγεωργίου» δύο θέσεις.
  • Στο Γ.Ν.Θ. «Ιπποκράτειο» δύο θέσεων στη Μ.Ε.Ν. Α.Π.Θ.
  • Στο ΠΓΝ Αλεξανδρούπολης μία θέση.
  • Στο Π.Γ.Ν. Ιωαννίνων δύο θέσεις.
  • Στο Γ.Ν.Π. «Αγ. Ανδρέας» τέσσερις θέσεις και τέλος,
  • Στο Π.Γ.Ν. Ηρακλείου μία θέση στη Μ.Ε.Ν.
Οι ενδιαφερόμενοι ιατροί προκειμένου να πάρουν μέρος στην προκήρυξη θα πρέπει να υποβάλουν τα εξής δικαιολογητικά:
- Αίτηση του ενδιαφερομένου
- Αντίγραφο πτυχίου ή φωτοτυπία επικυρωμένη για τους ιατρούς που έχουν αποφοιτήσει από ιατρική σχολή χώρας- μέλους της Ε.Ε.
- Αδεια άσκησης ιατρικού επαγγέλματος για τους ιατρούς που έχουν αποφοιτήσει από ιατρική σχολή χώρας εκτός Ε.Ε. και βεβαίωση ΔΙΚΑΤΣΑ.
- Τίτλος ιατρικής ειδικότητας:
α. Για Μ.Ε.Θ. όλων των Νοσοκομείων πλην των παιδιατρικών: Παθολογία ή Καρδιολογία ή Χειρουργική ή Πνευμονολογία ή Αναισθησιολογία.
β. Για Μ.Ε.Θ. Παιδιατρικών Νοσοκομείων: Παιδιατρική ή Παιδοχειρουργική. Επίσης ιατροί με ειδικότητα των Μ.Ε.Θ. Ενηλίκων μόνον εφόσον έχουν εργασθεί μετά τη λήψη της ειδικότητας για χρονικό διάστημα 18 μηνών στις ειδικότητες αυτές, σε Παιδιατρικά Νοσοκομεία.
γ. Για Μ.Ε.Ν. Νεογνών: Παιδιατρική
- Βεβαίωση εκπλήρωσης υπηρεσίας υπαίθρου ή τυχόν νόμιμης απαλλαγής ή αναστολής.
- Φωτοαντίγραφο δελτίου αστυν. ταυτότητα ή άλλου εγγράφου, δημόσιας αρχής από το οποίο προκύπτει η ιθαγένεια.
- Υπεύθυνη δήλωση ότι ο ιατρός, εφόσον επιλεγεί, δεν θα ασκεί ελεύθερο επάγγελμα και δεν θα κατέχει άλλη δημόσια ή ιδιωτική θέση.
Οι ενδιαφερόμενοι ιατροί μπορούν να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους έως και τις 17 Ιουλίου 2012, στη Δ/νση Προσωπικού Ν.Π. - Τμ. Α' του υπουργείου Υγείας, ενώ για πληροφορίες μπορούν να καλούν στο 2105226453.


Δεν υπάρχουν σχόλια: