Τελευταίες ειδήσεις


Κάντε post την αγγελία σας στο forum, άμεσα και δωρεάν, αφού κάνετε απόκτηση πρόσβασης, κλικ εδώ

Διάφορες θέσεις σε αρτοποιΐα | Λευκωσία, Κύπρος Άλυσίδα αρτοποιΐων "Πανδώρα"


Η αλυσίδα αρτοποιείων της Πανδώρας ιδρύθηκε τον Οκτώβριο του 1995 στη Λευκωσία, Κύπρος η οποία παράγει και πωλεί όλα τα είδη αρτοποιείου και όλα τα είδη...
ζαχαροπλαστείου. Με 150 περίπου εργαζόμενους, τα Αρτοποιεία Πανδώρα αντιπροσωπεύονται από πέντε καταστήματα και ένα μεγάλο εργαστήριο παραγωγής που βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από τα καταστήματα μας.

Αν ψάχνετε για μια ενδιαφέρουσα καριέρα στον τομέα της λιανικής των τροφίμων, έχετε πάθος για τα τρόφιμα, είστε πολύ προσεκτικός πελάτης και θέλετε μια καριέρα με τη δομή και την εξέλιξη με επίκεντρο εσάς, η Πανδώρα σας προσφέρει μια μεγάλη καριέρα στην Κύπρος με μεγάλες ευκαιρίες για ανάπτυξη.

Διαθέσιμες θέσεις
μας είναι:

  • ζαχαροπλάστες με εμπειρία στα γαλλικά ή τα παραδοσιακά ελληνικά ζαχαροπλαστεία ή στη δημιουργία μπουγάτσας
  • Executive chef θα αναλάβει το τμήμα catering και έτοιμων φαγητών της εταιρείας
  • προσωπικό για τις πωλήσεις, με καλή γνώση της ελληνικής γλώσσας για τα καταστήματα μας

Πιστεύουμε στην αναγνώριση και στο συνδυασμό με τα μοναδικά ταλέντα των ανθρώπων για τη δημιουργία δυναμικών και εμπνευσμένων ομάδων με πάθος άτομα, δεσμεύεται για την ευημερία της επιχείρησής μας και τέλος την ευτυχία των πελατών μας.

Προσφέρουμε
ένα γενναιόδωρο πακέτο αποδοχών συμπεριλαμβανομένων των μετά  αποδοχών, της  κοινωνικής ασφάλισης, καθώς και της ιατρική ασφάλιση μετά από 6 μήνες για καίριες θέσεις. Επιπλέον σας βοηθάμε να βρείτε κατάλυμα.

Προσφέρουμε
εκπαίδευση,  προοπτικές για την προσωπική ανάπτυξη και την καριέρα δίνοντας σας την ευκαιρία να φτάσετε σε υψηλότερη θέση.

Μπορείτε να μας στείλετε την αίτησή σας μέσω e-mail στο [Για να στείλετε τo βιογραφικό σας κάντε κλικ εδώ]  ή με
fax στο 00357-22345900 ή 00357-22345905 ή επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας www.pandorabakeries.com 

Δεν υπάρχουν σχόλια: