Τελευταίες ειδήσεις


Κάντε post την αγγελία σας στο forum, άμεσα και δωρεάν, αφού κάνετε απόκτηση πρόσβασης, κλικ εδώ

200 προσλήψεις στον Δήμο Αθηναίων

200 προσλήψεις στον Δήμο Αθηναίων
Διακόσιες προσλήψεις θα πραγματοποιήσουν οι παιδικοί σταθμοί και το Δημοτικό Βρεφοκομείο Δήμου Αθηνών για την κάλυψη επειγουσών πρόσκαιρων αναγκών στη φροντίδα βρεφών και παιδιών. Οι θέσεις θα καλυφθούν με δύο χωριστές προκηρύξεις, καθώς οι μεν πρώτες 100 θα προκηρυχθούν ύστερα από έγκριση του ΑΣΕΠ, ενώ οι υπόλοιπες 100 θέσεις θα συγχρηματοδοτούνται από πόρους του ΕΣΠΑ για την υλοποίηση του Ευρωπαϊκού Προγράμματος «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής». Ωστόσο, οι δύο διαγωνισμοί ενδέχεται να προκηρυχθούν ταυτοχρόνως με κοινή προκήρυξη και κοινή προθεσμία για την υποβολή αιτήσεων.
Ειδικότερα, μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να εγκριθούν από το ΑΣΕΠ οι πρώτες 100 θέσεις εποχικού προσωπικού, οι οποίες κατανέμονται σε έξι ειδικότητες Τεχνολογικής, Δευτεροβάθμιας και Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης. Οι ειδικότητες που συγκεντρώνουν την πλειονότητα των θέσεων είναι οι ακόλουθες τρεις:
-ΤΕ Βρεφονηπιοκόμων, 30 θέσεις,
-ΔΕ Βοηθών Βρεφοκόμων - Παιδοκόμων, 30 θέσεις, και
-ΥΕ Καθαριστών, είκοσι θέσεις.
Επίσης, η νέα προκήρυξη θα περιλαμβάνει δώδεκα θέσεις Τραπεζοκόμων κατηγορίας ΥΕ, έξι θέσεις Εργάτες Γενικών Καθηκόντων ΥΕ και δύο θέσεις Οδηγών κατηγορίας ΔΕ.
Αναφορικά με τις 100 συγχρηματοδοτούμενες θέσεις που θα καλυφθούν, σημειώνεται ότι θα προκηρυχθούν απευθείας από τον φορέα, χωρίς την έγκριση της Ανεξάρτητης Αρχής. Οι ειδικότητες που θα περιληφθούν είναι οι ακόλουθες τέσσερις:
-ΔΕ Βοηθών Βρεφονηπιοκόμων - Παιδοκόμων, 41 θέσεις,
-ΤΕ Βρεφονηπιοκόμων, 27 θέσεις,
-ΥΕ Τραπεζοκόμων, 16 θέσεις, και
-ΥΕ Προσωπικού Καθαριότητας, 16 θέσεις.
Οι επιτυχόντες αμφοτέρων των προκηρύξεων θα απασχοληθούν με συμβάσεις ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου διάρκειας έντεκα μηνών. Περισσότερες πληροφορίες παρέχονται στα τηλέφωνα 210 5127942, 5125732, 5143394, 5147695, 5128789 και 5122627.

 http://www.ethnos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: