Τελευταίες ειδήσεις


Κάντε post την αγγελία σας στο forum, άμεσα και δωρεάν, αφού κάνετε απόκτηση πρόσβασης, κλικ εδώ

Στελέχη Η/Υ, βοηθός και μεταφραστής στον ΟΟΣΑ

Στελέχη Η/Υ, βοηθός και μεταφραστής στον ΟΟΣΑΟ Οργανισμός Οικονομικής Συνεργασίας και Ανάπτυξης (ΟΟΣΑ), μέλος του οποίου είναι και η Ελλάδα, προκηρύσσει την πλήρωση πέντε νέων θέσεων στην έδρα του στο Παρίσι.
Συγκεκριμένα οι κενές θέσεις είναι οι εξής: 1) Επικεφαλής Μεταφραστικής Υποστήριξης, 2) Αναλυτής-Προγραμματιστής Web, 3) Αναλυτής-Προγραμματιστής, 4) Προσωπικός Βοηθός, 5) Μάνατζερ Ασφάλειας Υπολογιστών και Μηχανικής Διαδικτύου.
Τέσσερις θέσεις για πτυχιούχους και μία για απόφοιτο λυκείου στην έδρα του Οργανισμού στο Παρίσι
Αποστολή του Οργανισμού, που ιδρύθηκε το 1961 στο Παρίσι, είναι η προώθηση πολιτικών για τη βελτίωση της οικονομικής και κοινωνικής ευημερίας των ανθρώπων σε όλο τον κόσμο. Ο ΟΟΣΑ χρηματοδοτείται από τις 34 χώρες-μέλη του, με τις ΗΠΑ να καλύπτουν το 22% του συνολικού προϋπολογισμού.
Ακολουθεί η αναλυτική παρουσίαση των θέσεων από το «Εθνος-Εργασία»:
Web Programmer/Analyst
Κριτήρια: Πτυχίο στην επιστήμη των υπολογιστών ή σε σχετικό κλάδο, πέντε χρόνια εμπειρίας στον προγραμματισμό και στην υποστήριξη εφαρμογών Web και συναφών συστημάτων πληροφοριών. Αριστη γνώση αγγλικών ή γαλλικών.
Λήξη υποβολής αιτήσεων: 24/9/2012
Πληροφορίες: https://oecd.taleo.net/careersection/ext/jobdetail.ftl
Net Programmer/Analyst
Κριτήρια: Πτυχίο στην επιστήμη των υπολογιστών ή σε σχετική επιστήμη, εργασιακή εμπειρία στις σύγχρονες γλώσσες προγραμματισμού, στην ασφαλήεφαρμογή ανάπτυξης συστημάτων, στον σχεδιασμό και την ανάπτυξη μεθοδολογιών. Αριστη γνώση αγγλικών ή γαλλικών.
Λήξη υποβολής αιτήσεων: 24/9/2012
Πληροφορίες: https://oecd.taleo.net/careersection/ext/jobdetail.ftl
Personal Assistant
Κριτήρια: Απόφοιτος δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και αποδεδειγμένη εμπειρία ως προσωπικός βοηθός σε διεθνές περιβάλλον. Πολύ καλή γνώση ή προθυμία εκμάθησης της δομής και της λειτουργίας της οργάνωσης και των διοικητικών της κανόνων και διαδικασιών. Αριστη γνώση αγγλικών ή γαλλικών και πολύ καλή γνώση της άλλης γλώσσας.
Λήξη υποβολής αιτήσεων: 24/9/2012
Πληροφορίες: https://oecd.taleo.net/careersection/ext/jobdetail.ftl
Manager, Information Security and Network Engineering
Κριτήρια: Πτυχίο στην επιστήμη των υπολογιστών, την ασφάλεια των πληροφοριών ή τη μηχανική υπολογιστών. Προηγμένες τεχνικές του Διαδικτύου σε θέματα ασφάλειας. Δέκα χρόνια επαγγελματικής εμπειρίας στη διαχείριση, τον σχεδιασμό, την εγκατάσταση, τη λειτουργία και τη συντήρηση έργων σε κατανεμημένο υπολογιστικό περιβάλλον.
Λήξη υποβολής αιτήσεων: 1/10/2012
Πληροφορίες: https://oecd.taleo.net/careersection/ext/jobdetail.ftl

Δεν υπάρχουν σχόλια: