Τελευταίες ειδήσεις


Κάντε post την αγγελία σας στο forum, άμεσα και δωρεάν, αφού κάνετε απόκτηση πρόσβασης, κλικ εδώ

Η ηλεκτρονική εφαρμογή για την επιστροφή του φόρου στο πετρέλαιο θέρμανσης

Η ηλεκτρονική εφαρμογή για την επιστροφή του φόρου στο πετρέλαιο θέρμανσης Η Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων ανέβασε την εφαρμογή μέσω της οποίας θα εισπράττουμε την επιστροφή φόρου για το πετρέλαιο. Για να περιηγηθείτε στην εφαρμογή, θα χρειαστείτε τους κωδικούς πρόσβασής σας στο σύστημα Taxis. Για άμεση πρόσβαση στην ιστοσελίδα κάντε κλικ εδώ:

Προσοχή όμως: Προς το παρόν, η εφαρμογή μπορεί να λειτουργήσει ΜΟΝΟ για τους διαχειριστές των πολυκατοικιών και όχι για τα φυσικά πρόσωπα που θέλουν να αιτηθούν οι ίδιοι επιστροφή φόρου για το πετρέλαιό τους. Σε λίγες ημέρες, θα ενεργοποιηθεί και το δεύτερο (και σημαντικότερο) σκέλος το οποίο βεβαίως αφορά όλη τη χώρα που μένει σε μονοκατοικία και όχι σε πολυκατοικία. Επίσης, μην περιμένετε οδηγίες χρήσεως. Και αυτές είναι υπό κατασκευή.
Οι διαχειριστές
Η εφαρμογή ζητάει από τους διαχειριστές των πολυκατοικιών, να «δώσουν τον Αριθμό Παροχής της ΔΕΗ, και να φροντίσουν να τον γνωστοποιήσουν και στους υπόλοιπους ενοίκους της πολυκατοικίας. Βάζοντας τον αριθμό της παροχής (είναι τα πρώτα εννέα ψηφία που αναγράφονται στον λογαριασμό) το σύστημα εντοπίζει αυτόματα τη διεύθυνση της πολυκατοικίας. Ο διαχειριστής καλείται στη συνέχεια να δηλώσει τον αριθμό του διαμερίσματος που έχει ο καθένας, το ονοματεπώνυμο του ενοίκου, τον όροφο και τα χιλιοστά θέρμανσης, όπως προκύπτουν από τον πίνακα των κοινοχρήστων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: