Τελευταίες ειδήσεις


Κάντε post την αγγελία σας στο forum, άμεσα και δωρεάν, αφού κάνετε απόκτηση πρόσβασης, κλικ εδώ

Προκήρυξη για μέλη Συνεργαζόμενου Εκπαιδευτικού Προσωπικού (ΣΕΠ) από το ΕΑΠ

http://e-rgasies-e-rgasies.blogspot.gr/
Ξεκίνησε η διαδικασία εκδήλωσης ενδιαφέροντος για υποψήφια μέλη Συνεργαζόμενου Εκπαιδευτικού Προσωπικού (Σ.Ε.Π.) Ακαδημαϊκού Έτους 2013-2014. Η διαδικασία θα ολοκληρωθεί την 31η Ιανουαρίου 2013.

Υποψήφιοι για τις θέσεις Μελών Συνεργαζόμενου Εκπαιδευτικού Προσωπικού (Σ.Ε.Π.) μπορούν να είναι είτε μέλη Δ.Ε.Π. άλλων ΑΕΙ της ημεδαπής ή της αλλοδαπής είτε διδάκτορες. Σε εξαιρετικές περιπτώσεις, το Ε.Α.Π. μπορεί να επιλέγει κατόχους μεταπτυχιακών τίτλων ειδίκευσης για τα γνωστικά αντικείμενα εξαιρετικής και αδιαμφισβήτητης ιδιαιτερότητας, για τα οποία δεν είναι δυνατή ή συνήθης η εκπόνηση διδακτορικής διατριβής (Π.Δ. 123/1984).

Τα μέλη ΣΕΠ υπογράφουν συμβάσεις έργου, διάρκειας ενός ακαδημαϊκού έτους, για την κάλυψη συγκεκριμένων εκπαιδευτικών αναγκών.

Οι υποψήφιοι είναι απαραίτητο να έχουν επιστημονικό έργο (ερευνητικό, συγγραφικό, διδακτικό, επαγγελματικό) στο γνωστικό αντικείμενο των Θ.Ε. που υποβάλλουν υποψηφιότητα, όπως αυτές σκιαγραφούνται στην ιστοσελίδα του Ε.Α.Π. (www.eap.gr).

Η υποβολή των αιτήσεων θα γίνει αποκλειστικά ηλεκτρονικά (www.eap.gr). Η αποστολή δικαιολογητικών θα γίνει αποκλειστικά με συστημένη επιστολή.  Από 21-12-2012 (20:00) ως τις 31-01-2013 (20:00).


Για υποβολή αιτήσεων πατήστε εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: