Τελευταίες ειδήσεις


Κάντε post την αγγελία σας στο forum, άμεσα και δωρεάν, αφού κάνετε απόκτηση πρόσβασης, κλικ εδώ

Λουκέτο στην Pepsico - Ήβη στο Λουτράκι

http://e-rgasies-e-rgasies.blogspot.gr/Έκλεισε  η Pepsico - Ήβη το εργοστάσιο εμφιάλωσης νερού στο Λουτράκι για λόγους βιωσιμότητας. Η εταιρεία ζήτησε από τους λιγοστούς εργαζόμενους, εάν θέλουν να συνεχίσουν να εργάζονται σε αυτήν, να μετακινηθούν στα Οινόφυτα, διαφορετικά θα απολυθούν, λαμβάνοντας τη νόμιμη αποζημίωση.

Ο δήμαρχος Λουτρακίου - Αγίων Θεοδώρων, Κώστας Λογοθέτης, μιλώντας στο Αθηναϊκό και Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, σημείωσε ότι σε επαφές που είχε με τους υπεύθυνους της εταιρείας ζήτησε την επαναλειτουργία του εργοστασίου εμφιάλωσης. Ωστόσο, όπως τόνισε, ούτε οι ίδιοι γνωρίζουν τι θα γίνει με τη δραστηριότητα της εταιρείας μετά τον Ιανουάριο.

Ο δήμαρχος έχει νέα συνάντηση με εκπροσώπους της εταιρείας την Πέμπτη 10 Ιανουαρίου για το ίδιο θέμα και επεσήμανε ότι η εταιρεία έχει βοηθηθεί, όπως και όλες οι εταιρείες εμφιαλώσεων, από τον δήμο, αφού ήδη για το 2012 έχει μειώσει τα τέλη νερού που αποτελεί την πρώτη ύλη των εργοστασίων κατά 50%, με οφέλη πολλές χιλιάδες ευρώ για τις εταιρείες., Στόχος της μείωσης είναι να στηριχθεί η επιχειρηματικότητα στην περιοχή και να διατηρηθούν οι θέσεις εργασίας.

Ο κ. Λογοθέτης επιβεβαιώνει τις φήμες για πρόθεση πώλησης από την πλευρά της Pepsico - Ήβη του εργοστασίου στο Λουτράκι, δήλωνοντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ότι οι προθέσεις της εταιρείας έχουν εκφραστεί και στον ίδιο. Ξεκαθάρισε, ωστόσο, ότι "ο χώρος του εργοστασίου είναι χαρακτηρισμένος βιομηχανικός για εμφιάλωση νερού και δεν θα αλλάξει η χρήση του", βάζοντας φρένο στις σκέψεις για μετατροπή σε εμπορική χρήση ή οικιστική ζώνη της περιοχής.

Δεν υπάρχουν σχόλια: