Τελευταίες ειδήσεις


Κάντε post την αγγελία σας στο forum, άμεσα και δωρεάν, αφού κάνετε απόκτηση πρόσβασης, κλικ εδώ

Στη Ρουμανία κυκλοφορούν 152 Φεράρι και 42 Λαμποργκίνι

http://e-rgasies-e-rgasies.blogspot.gr/Σύμφωνα με στοιχεία της Διεύθυνσης Αδειών Οδήγησης και Κυκλοφορίας Οχημάτων, 152 Φεράρι και 42 Λαμποργκίνι κυκλοφορούν στους δρόμους της Ρουμανίας. 

Το πιο δημοφιλές μοντέλο Φεράρι είναι η F430, καθώς 25 Ρουμάνοι οδηγούν το υπερπολυτελές αυτοκίνητο. Τη Φεράρι California προτίμησαν 18 Ρουμάνοι και τη Φεράρι 458 οδηγούν άλλοι 18. Αγαπημένο μοντέλο είναι επίσης η Φεράρι 612.

Στους δρόμους της Ρουμανίας κυκλοφορούν επίσης και πιο παλαιά μοντέλα, όπως η Daytona και η Φεράρι 400 G, αλλά και η FF (Ferrari Four) το πρώτο μαζικής παραγωγής με κίνηση στους τέσσερις τροχούς μοντέλο της Ferrari με τιμή που υπερβαίνει τα 200.000 ευρώ.

Την παραδοσιακή αντίπαλο της Φεράρι, τη Λαμποργκίνι διαθέτουν 42 λάτρεις της στη Ρουμανία. Το μοντέλο Gallardo οδηγούν 17 Ρουμάνοι, 12 έχουν αποκτήσει το μοντέλο Murcielago, τέσσερις το Aventador και ένας τη Λαμποργκίνι Miura.

Σύμφωνα με στοιχεία της Διεύθυνσης Αδειών Οδήγησης και Κυκλοφορίας Οχημάτων άδεια κυκλοφορίας έχουν 4,48 εκ. αυτοκίνητα στη Ρουμανία.

http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: