Τελευταίες ειδήσεις


Κάντε post την αγγελία σας στο forum, άμεσα και δωρεάν, αφού κάνετε απόκτηση πρόσβασης, κλικ εδώ

18 συμβάσεις έργου για ειδικούς επιστήμονες

http://e-rgasies-e-rgasies.blogspot.gr/Δεκαοκτώ συμβάσεις μίσθωσης έργου θα συνάψει το Ινστιτούτο Υγείας του Παιδιού με πτυχιούχους ιατρούς, νοσηλευτές και άλλους ειδικούς υγείας.

Το νέο προσωπικό θα αναλάβει την υλοποίηση του έργου «Ανάπτυξη έξι κατευθυντηρίων οδηγιών για τη συστηματική παρακολούθηση της υγείας και ανάπτυξης των παιδιών ηλικίας 0 έως 18 ετών και την αντιμετώπιση των κοινών λοιμώξεων αναπνευστικού». Οι θέσεις κατανέμονται σε 15 ειδικότητες, από τις οποίες οι πολυπληθέστερες είναι οι ακόλουθες:
  • Ειδικός Επιστημονικός Συνεργάτης, δύο θέσεις,
  • Νοσηλευτές ή Επισκέπτες Υγείας, δύο θέσεις, και
  • Παιδίατροι, δύο θέσεις.
Από μία θέση αντιστοιχεί στις ειδικότητες Συμβούλου σε θέματα πληροφόρησης και δημοσιότητας. Νομικού Συμβούλου, Οικονομολόγου, ΠΕ Πληροφορικής, Παιδοκαρδιολόγου, Παιδοψυχιάτρου, Οφθαλμιάτρου, Πνευμονολόγου ή Λοιμωξιολόγου με εξειδίκευση στα παιδιά, Παιδιάτρου Αναπτυξιολόγου, Παιδονευρολόγου, Ιατρού με εμπειρία σε προγράμματα δημόσιας υγείας και Παιδοενδοκρινολόγου.
Το νέο προσωπικό θα απασχοληθεί με συμβάσεις μίσθωσης έργου διάρκειας από πέντε έως και 18 μήνες. Αιτήσεις υποβάλλονται αυτοπροσώπως ή ταχυδρομικώς έως και τις 11 Φεβρουαρίου.
Περισσότερες πληροφορίες παρέχονται στο τηλέφωνο 210 7233872.

http://www.ethnos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: