Τελευταίες ειδήσεις


Κάντε post την αγγελία σας στο forum, άμεσα και δωρεάν, αφού κάνετε απόκτηση πρόσβασης, κλικ εδώ

15/2/2013 Ανακοίνωση σχετικά με τη χρηματοδότηση του προγράμματος κοινωφελούς εργασίας στην Περιφέρεια κεντρικής Μακεδονίας, στις Π.Ε. Χαλκιδικής, Π.Ε. Κεντρικού Τομέα Θεσσαλονίκης, Υπόλοιπο Π.Ε. Θεσσαλονίκης και Π.Σ. Θεσσαλονίκης πλην Δ. Θεσσαλονίκης.

http://e-rgasies-e-rgasies.blogspot.gr/Σας ενημερώνουμε ότι, την Τετάρτη 13/2/2013 το μεσημέρι, το ΚΜΟΠ παρέλαβε από το Υπουργείο Εργασίας & Κοινωνικών Ασφαλίσεων επιταγές, που αφορoύν στην πληρωμή της Α' δόσης για τα πρόγραμμα Κοινωφελούς Εργασίας στην Περιφέρεια κεντρικής Μακεδονίας, στις Π.Ε. Χαλκιδικής, Π.Ε. Κεντρικού Τομέα Θεσσαλονίκης, Υπόλοιπο Π.Ε. Θεσσαλονίκης και Π.Σ. Θεσσαλονίκης πλην Δ. Θεσσαλονίκης. Η επιταγές κατατέθηκαν στην Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος την Πέμπτη 14/2/2013.

Σύμφωνα με τις ισχύουσες διατάξεις διατραπεζικών συναλλαγών και προκειμένου να εκκαθαριστεί η επιταγή, τα χρήματα θα είναι διαθέσιμα, από την Τετάρτη 20/2/2013. Ως εκ τούτου, οι πληρωμές θα γίνουν την ίδια ημέρα και θα ολοκληρωθούν την Πέμπτη 21/2/2013 και θα αφορούν στην εξόφληση των δεδουλευμένων, για τους μήνες Νοέμβριο και Δεκέμβριο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: