Τελευταίες ειδήσεις


Κάντε post την αγγελία σας στο forum, άμεσα και δωρεάν, αφού κάνετε απόκτηση πρόσβασης, κλικ εδώ

(16) ατόμων ΚΟινωφελούς Χαρακτήρα στον τομέα του Πολιτισμού (ΚΟΧ.Π.) στην περιφερειακή ενότητα Θεσπρωτίας

http://e-rgasies-e-rgasies.blogspot.gr/Την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά δεκαέξι (16) ατόμων για την υλοποίηση προγράμματος  ΚΟινωφελούς Χαρακτήρα στον τομέα του Πολιτισμού (ΚΟΧ.Π.) στην περιφερειακή ενότητα Θεσπρωτίας της Περιφέρειας Ηπείρου.

ΔΕ ΗΜΕΡΗΣΙΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ11
ΔΕ ΝΥΧΤΟΦΥΛΑΚΕΣ3
ΔΕ ΗΜΕΡΗΣΙΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ1
ΔΕ ΗΜΕΡΗΣΙΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ1


Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΚΟΧΠ1 και να την υποβάλλουν, ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία του Φόρουμ της Ευρώπης των Πολιτισμών, Παράρτημα Αδριατικής & Ιονίου (Culturepolis) στην ακόλουθη διεύθυνση: Αλεποχώρι Καμάρας, Τ.Κ. 490 84 ΚΕΡΚΥΡΑ απευθύνοντας την στον ΦΟΡΟΥΜ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΩΝ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΑΔΡΙΑΤΙΚΗΣ – ΙΟΝΙΟΥ, (για Π.Ε. Θεσπρωτίας) υπόψιν κας Παπαχατζή ή κ. Λαοπόδη.
 Το εμπρόθεσμο της αίτησης κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγιση του επισυνάπτεται στην αίτηση του υποψηφίου.

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι 10 ημέρες (υπολογιζόμενες ημερολογιακά) και αρχίζει από 27/2 έως 8/3. 

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε επικοινωνείτε με την κα Παπαχατζή τηλ. 26820 54111, 10.00- 14.00.Δεν υπάρχουν σχόλια: