Τελευταίες ειδήσεις


Κάντε post την αγγελία σας στο forum, άμεσα και δωρεάν, αφού κάνετε απόκτηση πρόσβασης, κλικ εδώ

(3) ατόμων ΚΟινωφελούς Χαρακτήρα στον τομέα του Πολιτισμού (ΚΟΧ.Π.) στην περιφερειακή ενότητα ΄Αρτας

http://e-rgasies-e-rgasies.blogspot.gr/Την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά τριών (3) ατόμων για την υλοποίηση προγράμματος  ΚΟινωφελούς Χαρακτήρα στον τομέα του Πολιτισμού (ΚΟΧ.Π.) στην περιφερειακή ενότητα ΄Αρτας της Περιφέρειας Ηπείρου.

2  ΔΕ ΗΜΕΡΗΣΙΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ

1  ΥΕ ΚΑΘΑΡΙΣΤΕΣ


Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΚΟΧΠ1 και να την υποβάλλουν, ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία του Φόρουμ της Ευρώπης των Πολιτισμών, Παράρτημα Αδριατικής & Ιονίου (Culturepolis) στην ακόλουθη διεύθυνση: Αλεποχώρι Καμάρας, Τ.Κ. 490 84 ΚΕΡΚΥΡΑ απευθύνοντας την στον ΦΟΡΟΥΜ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΩΝ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΑΔΡΙΑΤΙΚΗΣ – ΙΟΝΙΟΥ, (για Π.Ε. Άρτας) υπόψιν κας Παπαχατζή ή κ. Λαοπόδη.
Το εμπρόθεσμο της αίτησης κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγιση του επισυνάπτεται στην αίτηση του υποψηφίου.

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι 10 ημέρες (υπολογιζόμενες ημερολογιακά) και αρχίζει από 28/2 έως 9/3. Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε επικοινωνείτε με την κα Παπαχατζή τηλ. 26820 54111, 10.00- 14.00.



Δεν υπάρχουν σχόλια: