Τελευταίες ειδήσεις


Κάντε post την αγγελία σας στο forum, άμεσα και δωρεάν, αφού κάνετε απόκτηση πρόσβασης, κλικ εδώ

Δωρεάν συμβουλευτική υποστήριξη σε μικρομεσαίες εμπορικές επιχειρήσεις

http://e-rgasies-e-rgasies.blogspot.gr/Η ΕΣΕΕ σχεδίασε και παρέχει προς τις εμπορικές επιχειρήσεις που παρουσιάζουν ανάλογες ανάγκες την δωρεάν συμβουλευτική υποστήριξη για φορολογικά, ασφαλιστικά, εργασιακά, μισθώματα και τραπεζικά προβλήματα μέσω του προγράμματος Υποστήριξης Μικρομεσαίων Εμπορικών Επιχειρήσεων.

Στόχος της ΕΣΕΕ είναι η ελάφρυνση των επιπτώσεων της μεγάλης ύφεσης που διανύουμε για όσο το δυνατόν μεγαλύτερο αριθμό εμπορικών επιχειρήσεων σε όλη την Ελλάδα και η διασφάλιση της βιωσιμότητάς τους σε μεσοπρόθεσμο τουλάχιστον ορίζοντα.

Η συνδρομή που παρέχει η ΕΣΕΕ μέσω του προγράμματος «Υπηρεσίες Υποστήριξης Μικρομεσαίων Εμπορικών Επιχειρήσεων», καλύπτει το σύνολο από τους συνήθεις βασικούς τομείς της καθημερινής λειτουργίας ενός καταστήματος, αλλά και θέματα που σχετίζονται με τη στρατηγική ανάπτυξής τους. Οι έμποροι που επιθυμούν να συμμετάσχουν στο συμβουλευτικό πρόγραμμα το μόνο που πρέπει να κάνουν είναι να συμπληρώσουν το συγκεκριμένο ερωτηματολόγιο, να το αποστείλουν στην ΕΣΕΕ με φαξ: 210 3259229 ή e-mail: epavlou@esee.gr, για να τους επισκεφτούν στην έδρα της επιχείρησής τους, εξειδικευμένοι συνεργάτες και να συζητήσουν κατ’ ιδίαν την κάθε περίπτωση ξεχωριστά και φυσικά με απόλυτη εχεμύθεια.

Η πρωτοβουλία αυτή της Συνομοσπονδίας ήδη γνωρίζει μεγάλη απήχηση στις τάξεις των μικρών και μεσαίων εμπόρων και έχει καταβληθεί κάθε προσπάθεια για να υλοποιηθεί με το μεγαλύτερο ανταποδοτικό όφελος για τις επιχειρήσεις, με τη βέλτιστη αξιοποίηση των διατιθέμενων πόρων και το μέγιστο δυνατό αποτέλεσμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: