Τελευταίες ειδήσεις


Κάντε post την αγγελία σας στο forum, άμεσα και δωρεάν, αφού κάνετε απόκτηση πρόσβασης, κλικ εδώ

Η νέα ναυαρχίδα της BMW

http://e-rgasies-e-rgasies.blogspot.gr/Η BMW γιορτάζει τα 100ά της γενέθλια το 2016 και σύμφωνα με το διευθυντή του τμήματος Μ ενδέχεται να παρουσιαστεί η νέα ναυαρχίδα της, η Μ8 των 600 ίππων.
Η Μ8 αναπτύχθηκε και βρίσκεται πλέον στο πρόγραμμα της βαυαρικής φίρμας για να εγκριθεί από τον πρόεδρο του τμήματος Μ, ώστε να περάσει στην παραγωγή το 2016 και να αποτελεί τη νέα ναυαρχίδα της BMW. Σύμφωνα με το διευθυντή του τμήματος Μ, Friedrich Nitschke, η BMW, γιορτάζοντας τα 100ά της γενέθλια θα παρουσιάσει την Μ8, η οποία θα έχει τα ανθρακονημάτινα και αλουμινένια χαρακτηριστικά του υβριδικού i8.

 Όσο για την εκρηκτική ιπποδύναμη των 600, θα προέρχεται πιθανόν από έναν διπλά υπερτροφοδοτούμενο V8 κινητήρα (θα αντικαταστήσει δηλαδή τον 3κύλινδρο 1,5 λτ. της i8), ο οποίος θα επιτρέπει στο supercar να αγγίζει τα 100 χλμ./ώρα σε 3 δευτερόλεπτα και η τελική του ταχύτητα να φτάνει τα 322 χλμ./ώρα.

Το βάρος της Μ8 θα είναι πολύ χαμηλό για την κατηγορία του, αφού αν πάρουμε παράδειγμα το βάρος της i8 που είναι 1.480 κιλά και τα 200 από αυτά είναι ο ηλεκτροκινητήρας και οι μπαταρίες.





Δεν υπάρχουν σχόλια: