Τελευταίες ειδήσεις


Κάντε post την αγγελία σας στο forum, άμεσα και δωρεάν, αφού κάνετε απόκτηση πρόσβασης, κλικ εδώ

28 Άτομα με συμβάσεις 24μηνης διάρκειας στο Δ. Θεσ/νίκης

http://e-rgasies-e-rgasies.blogspot.gr/
Στην πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά 28 ατόμων για τη στελέχωση των κοινωνικών δομών της πράξης «ΑΡΣΙΣ_ Κοινωνικές δομές αντιμετώπισης της φτώχειας», στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ, προχωρεί ο Δήμος Θεσσαλονίκης.

Στα πλαίσια της παραπάνω πράξης θα δημιουργηθούν οι εξής δομές:

Κοινωνικό παντοπωλείο: το οποίο θα παρέχει τρόφιμα, είδη ατομικής υγιεινής και καθαριότητας, είδη ένδυσης και υπόδησης και είδη ψυχαγωγίας σε τουλάχιστον 150 οικογένειες/άτομα το μήνα.

Δομή Παροχής Συσσιτίου: η οποία θα εξασφαλίζει σε καθημερινή βάση μεσημεριανά γεύματα σε 100 άτομα/οικογένειες κατοίκους του Δήμου που αδυνατούν να καλύψουν πρωτογενείς ανάγκες επιβίωσης.

Τράπεζα Χρόνου: θα προσφέρει υπηρεσίες κοινωνικής δικτύωσης και αχρήματης ανταλλαγής υπηρεσιών και αγαθών σε όλους τους κατοίκους του Δήμου προάγοντας την κοινωνική αλληλεγγύη και τη συνοχή μεταξύ των πολιτών μέσω της δημιουργίας δικτύου αλληλοϋποστήριξης.

Δημοτικός Λαχανόκηπος: ο οποίος θα παρέχει τη δυνατότητα καλλιέργειας 100 ατομικών μεριδίων έκτασης 50 τ.μ. αρδευόμενης δημοτικής γης σε κατοίκους του Δήμου με σκοπό την οικονομική ενίσχυση τους.

Γραφείο Διαμεσολάβησης: το οποίο θα παρέχει κοινωνικοϋποστηρικτικές υπηρεσίες, υπηρεσίες πληροφόρησης σχετικά με εργασιακά και κοινωνικά ζητήματα σε κατοίκους του Δήμου και θα ενημερώνει για τις δράσεις των δομών του Προγράμματος.

Υπνωτήριο Αστέγων: το οποίο αποσκοπεί στην προσωρινή διανυκτέρευση αστέγων και στην κάλυψη των έκτακτων αναγκών τους σε καθημερινή βάση

Αιτήσεις υποβάλλονται έως την 1η Απριλίου.

Περισσότερες πληροφορίες στην «ΑΡΣΙΣ» – Κοινωνική Οργάνωση Υποστήριξης Νέων, τηλ.2310526150 και στην ιστοσελίδα του Δήμου Θεσσαλονίκης.





Στο NeoBux πληρώνεστε απλώς για την περιήγηση στις διαφημιζόμενες σελίδες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: