Τελευταίες ειδήσεις


Κάντε post την αγγελία σας στο forum, άμεσα και δωρεάν, αφού κάνετε απόκτηση πρόσβασης, κλικ εδώ

Πρόγραμμα «Τριπτόλεμος»: Ενημερωτικά σεμινάρια για υποψήφιους αγρότες

http://e-rgasies-e-rgasies.blogspot.gr/
Η Γενική Γραμματεία Νέας Γενιάς  συνεχίζοντας την προσπάθεια ενημέρωσης και στήριξης των νέων που θέλουν να δραστηριοποιηθούν στον πρωτογενή τομέα της οικονομίας,  συνεχίζει τη συνεργασία της  με το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθήνας, υλοποιώντας  για δεύτερη χρονιά στο πλαίσιο του προγράμματος  «Τριπτόλεμος», σεμινάρια βραχείας εκπαίδευσης διάρκειας 60 ωρών το καθένα, για  νέους ηλικίας  24 έως και 40 ετών, στα εξής αντικείμενα:
1. Αιγοπροβατοτροφία και Αγελαδοτροφία
2. Αμπελουργία
3. Δενδροκομία και Νέες Δενδρώδεις Καλλιέργειες
4. Κηπευτικές Καλλιέργειες, Θερμοκήπια, Υδροπονία
5. Γαλακτοκομία και Τυροκομία
Στις 9 Απριλίου 2013, θα ξεκινήσουν  τα τέσσερα πρώτα σεμινάρια  με συμμετοχή είκοσι ατόμων ανά αντικείμενο. Στις 14 Μαΐου 2013, θα ξεκινήσει  το πέμπτο σεμινάριο με τον ίδιο αριθμό εκπαιδευομένων.

Επισυνάπτονται προγράμματα με ημέρες και ώρες διδασκαλίας:
Η υποβολή των αιτήσεων συμμετοχής θα γίνεται, από την Παρασκευή 15.03.2013 έως και την Παρασκευή  29.03.2013 και ώρα 14:00.
1. Ηλεκτρονικά στο  e-mail: a.katsarou@neagenia.gr
2. Με επί τόπου επίσκεψη στα γραφεία της Γενικής Γραμματείας Νέας Γενιάς ( Αχαρνών 417, Αγ. Ελευθέριος, ώρες: 09:00- 14:00, γραφείο 135).
Δείτε την Αίτηση Συμμετοχής: ΕΔΩ.

Σε περίπτωση  υποβολής μεγαλύτερου αριθμού αιτήσεων από τον αριθμό συμμετεχόντων που προβλέπεται, θα πραγματοποιηθεί δημόσια κλήρωση. Σε αυτή την περίπτωση θα δοθεί προτεραιότητα σε άνεργους νέους.

Οι εκπαιδευόμενοι θα καταβάλλουν ποσό συμμετοχής (60€), που θα κατατεθεί σε λογαριασμό του Ειδικού Λογαριασμού Κονδυλίων Έρευνας του Γεωπονικού Πανεπιστήμιου Αθήνας.

Πληροφορίες:
Δ/νση Αναπτυξιακών Πρωτοβουλιών Απασχόλησης, 
Τμήμα Αναπτυξιακών Δραστηριοτήτων Νεολαίας
Πανταζή Αθηνά  210-2599432,  
Κατσαρού Άρτεμις  210-2599434,
Αθανασίου Δήμητρα 210-2599433.


Σημείωση: Το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Σεπτεμβρίου 2013, θα ξεκινήσουν νέοι κύκλοι  σεμιναρίων βραχείας εκπαίδευσης  ( Μελισσοκομία, Οινολογία και άλλα ). Η πρόσκληση και η αίτηση συμμετοχής, θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα της ΓΓΝΓ το τελευταίο δεκαήμερο του Αυγούστου.   


Στο NeoBux πληρώνεστε απλώς για την περιήγηση στις διαφημιζόμενες σελίδες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: