Τελευταίες ειδήσεις


Κάντε post την αγγελία σας στο forum, άμεσα και δωρεάν, αφού κάνετε απόκτηση πρόσβασης, κλικ εδώ

ΕΡΤ Προσλήψεις καλλιτεχνών

http://e-rgasies-e-rgasies.blogspot.gr/

  Έωςτην  Τρίτη 26 Μαρτίου, θα γίνονται δεκτές οι αιτήσεις των υποψηφίων για επτά θέσεις εποχικού προσωπικού στην ΕΡΤ για την κάλυψη πρόσκαιρων αναγκών της Εθνικής Συμφωνικής Ορχήστρας, της Ορχήστρας Σύγχρονης Μουσικής και της Χορωδίας της ΕΡΤ.

Τις θέσεις θα καταλάβουν Μουσικοί ισάριθμων (επτά ειδικοτήτων) ως εξής:
  • Για την Εθνική Συμφωνική Ορχήστρα θα προσληφθούν πέντε Μουσικοί: Φαγκότο Β' με υποχρέωση στο κόντρα φαγκότο, Τούμπας, Πρώτης Τρομπέτας, Τρομπονιού Β' με υποχρέωση στο μπάσο τρομπόνι και Πρώτου Κλαρινέτου,
  • Στην Ορχήστρα Σύγχρονης Μουσικής θα καλυφθεί μία θέση Μουσικού Κόρνου, και
  • Στη Χορωδία της ΕΡΤ η θέση αντιστοιχεί σε μία Σοπράνο.
Οι επιτυχόντες θα προσληφθούν με συμβάσεις ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου διάρκειας δώδεκα μηνών, οι οποίοι θα μοριοδοτηθούν, εκτός από τους απαραίτητους τίτλους σπουδών, με βάση την εμπειρία τους, τη γνώση ξένων γλωσσών και τη χρήση ηλεκτρονικού υπολογιστή.
Η επιλογή των νέων εργαζομένων θα πραγματοποιηθεί μετά τη διεξαγωγή ακροάσεων από υποεπιτροπή, η οποία θα συγκροτηθεί με απόφαση της Επιτροπής Επιλογής και Αξιολόγησης της ΕΡΤ και θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 5 Απριλίου 2013 στο Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ. Αιτήσεις υποβάλλονται αποκλειστικά ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα του φορέα: www.ert.gr. Περισσότερες πληροφορίες παρέχονται στα τηλ.: 210-6066802 και 210-6066803.

 http://www.ethnos.gr

 Στο NeoBux πληρώνεστε απλώς για την περιήγηση στις διαφημιζόμενες σελίδες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: