Τελευταίες ειδήσεις


Κάντε post την αγγελία σας στο forum, άμεσα και δωρεάν, αφού κάνετε απόκτηση πρόσβασης, κλικ εδώ

Δεκατέσσερις προσλήψεις θα πραγματοποιήσουν μεγάλες εταιρείες της Κύπρου με έδρα τη Λεμεσό και την Πάφο.

http://e-rgasies-e-rgasies.blogspot.gr/Τις θέσεις θα καταλάβουν πτυχιούχοι στους τομείς της Πληροφορικής, των Ανθρωπίνων Πόρων και της Λογιστικής, αλλά και απόφοιτοι λυκείου.
Πέραν των βασικών προσόντων που πρέπει να διαθέτουν οι υποψήφιοι, θα πρέπει να διακρίνονται επίσης από ισχυρές επικοινωνιακές δεξιότητες, ικανότητα λειτουργίας μέσα σε ομάδα και τη δυνατότητα να εργάζονται σε πολυεθνικό επίπεδο.
Αρκετές είναι οι θέσεις που απαιτούν τη δυνατότητα πραγματοποίησης ταξιδιών στο εξωτερικό
Επιπλέον, σε αρκετές περιπτώσεις απαιτείται η δυνατότητα πραγματοποίησης ταξιδιών στο εξωτερικό, αλλά και η κατοχή οργανωτικών και αναλυτικών δεξιοτήτων. Οι προς κάλυψη θέσεις είναι οι εξής:
Human Resources Manager
Τόπος: Λεμεσός
Εργοδότης: RMS Ltd
Προσόντα: Πανεπιστημιακός τίτλος σπουδών στον κλάδο των Human Resources, προϋπηρεσία στο αντικείμενο της θέσης, άριστη γνώση της ελληνικής και αγγλικής γλώσσας, τόσο σε γραπτό, όσο και σε προφορικό επίπεδο.
Αιτήσεις: Αποστολή βιογραφικών στο τμήμα ανθρωπίνων πόρων της εταιρείας, στη ηλεκτρονική διεύθυνση: rms@cablenet.com.cy
Πληροφορίες: Τηλ. 00357 25250199
Bookkeeper/Credit-Controller
Τόπος: Λεμεσός
Εργοδότης: Chesterfield Management Ltd
Προσόντα: Προϋπηρεσία τουλάχιστον δύο ετών στη διατήρηση λογιστικών βιβλίων, στα εμβάσματα και στη συναλλαγή με πελάτες, άριστη γνώση της αγγλικής γλώσσας, τόσο σε γραπτό, όσο και σε προφορικό επίπεδο, καλή γνώση χειρισμού ηλεκτρονικού υπολογιστή.
Αιτήσεις: Αποστολή βιογραφικών και συνοδευτικής επιστολής έως τις 18 Μαρτίου υπόψη κ. George Chambi στην ηλεκτρονική διεύθυνσηhr@groupchesterfield.com και στο φαξ 00357 25341545
Business Associate (2)
Τόπος: Πάφος
Προσόντα: Πτυχίο Πανεπιστημίου στη Διοίκηση Επιχειρήσεων ή άλλο συναφές αντικείμενο, προϋπηρεσία τριών ή τεσσάρων ετών σε σχετική θέση, καλή γνώση χειρισμού ηλεκτρονικού υπολογιστή (MS Office), άριστη γνώση της ελληνικής και αγγλικής γλώσσας, τόσο σε γραπτό, όσο και σε προφορικό επίπεδο.
Αιτήσεις: Αποστολή βιογραφικών, έως τις 6 Μαρτίου, υπόψη κ. Δήμου Κυπριανού, στην ιστοσελίδα www.pwc.com.cy/apply-pwc-clients
Πληροφορίες: Τηλ. 00357 22555731
NET Software Architect
Τόπος: Λεμεσός
Εργοδότης: U-TX Ltd
Προσόντα: Πτυχίο Πανεπιστημίου στην Πληροφορική ή συναφή κλάδο, τουλάχιστον εξαετής προϋπηρεσία, στον σχεδιασμό και την ανάπτυξη λογισμικού C#, προϋπηρεσία τουλάχιστον τριών ετών στην αρχιτεκτονική software, εμπειρία στον σχεδιασμό και τη διαχείριση βάσεων δεδομένων, άριστη γνώση της αγγλικής γλώσσας.
Αιτήσεις: Αποστολή βιογραφικών έως τις 22 Μαρτίου υπόψη κ. Ιωάννας Ιωάννου στην ηλεκτρονική σελίδαhttp://www.jobincyprus.com/english/display_job.php? ob_id=114858&search=YToyOntzOjEzOiJicm93c2VfY2F0X2lkIjtzOjM6IjMzMiI7czo2OiJzZWFyY2giO3M6MzoieWVzIjt9&start=
Πληροφορίες: Τηλ. 00357 25343353
Quality Assurance Engineer
Τόπος: Λεμεσός
Εργοδότης: U-TX Ltd
Προσόντα: Πτυχίο Πανεπιστημίου στην Πληροφορική ή συναφή κλάδο, προϋπηρεσία τουλάχιστον ενός έτους στο γνωστικό αντικείμενο Software QA/Testing, άριστη γνώση της αγγλικής γλώσσας.
Αιτήσεις: Αποστολή βιογραφικών έως τις 22 Μαρτίου υπόψη κ. Ιωάννας Ιωάννου στην ηλεκτρονική σελίδαhttp://www.jobincyprus.com/english/display_job.php? job_id=114858&search=YToyOntzOjEzOiJicm93c2VfY2F0X2lkIjtzOjM6IjMzMiI7czo2OiJzZWFyY2giO3M6MzoieWVzIjt9&start=
Πληροφορίες: Τηλ. 00357 25343353
Programming Subject Matter Expert (6)
Τόπος: Λεμεσός
Εργοδότης: Amdocs Ltd
Προσόντα: Πτυχίο Πανεπιστημίου στην Πληροφορική, προϋπηρεσία τουλάχιστον δύο ετών στο αντικείμενο της θέσης, άριστη γνώση της αγγλικής γλώσσας, δυνατότητα ταξιδιών
Εθνική αναφορά: 143135
Μαστορούδη στην ηλεκτρονική διεύθυνση cyp_recruit@amdocs.com, αλλά και της αρμόδιας συμβούλου EURES, κ. Μαρίας Πιτσιλίδου, στην ηλεκτρονική διεύθυνση: mpitsillidou@dl.mlsi.gov.cy
Πληροφορίες: Τηλ. 00357 2588600
Office Assistant & Messenger στη Λευκωσία
Εως τις 12 Μαρτίου θα πρέπει να έχουν αποστείλει τα βιογραφικά τους οι ενδιαφερόμενοι για μία θέση Βοηθού Γραφείου και Εξωτερικών Εργασιών. Ο κατάλληλος υποψήφιος θα πρέπει να διαθέτει απολυτήριο βασικής εκπαίδευσης, διετή προϋπηρεσία στο αντικείμενο της θέσης και να γνωρίζει άριστα την αγγλική και την ελληνική γλώσσα, η οποία μπορεί να είναι η μητρική γλώσσα του. Επιπλέον, ζητείται άδεια οδήγησης σε ισχύ, ενώ η θέση απευθύνεται σε άτομα τα οποία έχουν το δικαίωμα να εργαστούν στην Κύπρο. Ο επιτυχών θα απασχοληθεί με σύμβαση ορισμένου χρόνου διάρκειας έξι μηνών με δυνατότητα παράτασης και πλήρους ή μερικής απασχόλησης. Η αίτηση που θα αποσταλεί θα πρέπει να είναι στην αγγλική γλώσσα, να συνοδεύεται από σύντομη συνοδευτική επιστολή (cover letter), στην οποία θα αναφέρεται συνοπτικά το ενδιαφέρον του υποψηφίου για τη θέση και τα προσόντα του και τρεις συστατικές επιστολές. Ο κωδικός της θέσης είναι 11300. Βιογραφικά αποστέλλονται στην ιστοσελίδαhttp://jobs.undp.org/cj_view_job.cfm?cur_job_id=35432.
2 γραμματείς
Τόπος: Κύπρος
Εργοδότης: Κτηματομεσιτικά Προμαχώνας Ltd
Προσόντα: Απολυτήριο Λυκείου, επαγγελματική άδεια οδήγησης, πολύ καλή γνώση της αγγλικής γλώσσας, πολύ καλή γνώση χειρισμού ηλεκτρονικού υπολογιστή.
Εθνική αναφορά: 143974
Αιτήσεις: Αποστολή βιογραφικών υπόψη της αρμόδιας συμβούλου EURES, κ. Φωτούλας Χατζηπαπά, στην ηλεκτρονική διεύθυνση:phadjipapa@dl.mlsi.gov.cy
Πληροφορίες: Πληροφορίες από τον κ. Αντώνιο Βαγιάνο στα τηλ. 00357 99409758, 00357 24654465
4 συνεργάτες στο Πανεπιστήμιο Κύπρου
Τέσσερις θέσεις συνεργατών θα καλύψει το Πανεπιστήμιο Κύπρου με συμβάσεις ορισμένου χρόνου για την κάλυψη των εκπαιδευτικών αναγκών τριών τμημάτων του.
Ειδικότερα, οι θέσεις που θα καλυφθούν είναι οι ακόλουθες:
Κέντρο Εφαρμοσμένης Νευροεπιστήμης
Εως την ερχόμενη Παρασκευή, 1η Μαρτίου, θα γίνονται δεκτές οι αιτήσεις των υποψηφίων για μία θέση μεταπτυχιακού Συνεργάτη στο Κέντρο Εφαρμοσμένης Νευροεπιστήμης με συμβόλαιο διάρκειας ενός έτους και δυνατότητα ανανέωσης στο πλαίσιο του ερευνητικού προγράμματος «Σκέψη». Ο κατάλληλος υποψήφιος πρέπει να διαθέτει πτυχίο και μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών στην ψυχολογία ή άλλο συναφές αντικείμενο, γνώσεις γνωστικής και κλινικής νευροψυχολογίας και νευροψυχολογικής αξιολόγησης, εμπειρία σε βάσεις δεδομένων και καλή γνώση της ελληνικής και αγγλικής γλώσσας. Περισσότερες πληροφορίες παρέχονται στο τηλέφωνο 00357 22892078 και στην ηλεκτρονική διεύθυνσηfofic@ucy.ac.cy.
Τμήμα Νομικής
Δύο θέσεις Λέκτορα ή Επίκουρου Καθηγητή στις ειδικότητες «Δημόσιο Δίκαιο με έμφαση στο Διοικητικό Δίκαιο» και «Εμπορικό Δίκαιο με έμφαση στο Δίκαιο Εταιρειών ή Ναυτικό Δίκαιο ή Δίκαιο Ανταγωνισμού» θα καλυφθούν στο Τμήμα Νομικής. Οι κατάλληλοι υποψήφιοι θα πρέπει να διαθέτουν διδακτορικό δίπλωμα αναγνωρισμένου πανεπιστημίου, ενώ αναλυτικότερα προσόντα για την κάθε βαθμίδα διατίθενται στην ηλεκτρονική σελίδα www.ucy.ac.cy/goto/hure/el-GR/guidesProcedures/AcadmPersn.aspx. Βιογραφικά αποστέλλονται στην ελληνική ή την τουρκική γλώσσα, αλλά και σε ακόμα μία διεθνή γλώσσα -κατά προτίμηση στην αγγλική- έως και τις 15 Μαΐου. Πληροφορίες παρέχονται στα τηλέφωνα 00357 22894158 και 22894155 (Υπηρεσία Ανθρώπινου Δυναμικού) ή στο 00357 22892920 (Τμήμα Νομικής).
Τμήμα Χημείας
Στις 29 Μαρτίου λήγει η προθεσμία για την αποστολή βιογραφικών για μία θέση Μεταδιδακτορικού Ερευνητή στο Τμήμα Χημείας για το πρόγραμμα Προώθησης Ερευνας «Αναβάθμιση». Οι υποψήφιοι θα πρέπει, μεταξύ άλλων, να είναι κάτοχοι διδακτορικού διπλώματος, το οποίο αποκτήθηκε τα τελευταία έξι έτη και να διαθέτουν άριστη γνώση της αγγλικής γλώσσας, ενώ πλεονέκτημα θεωρείται η γνώση της γαλλικής γλώσσας σε ικανοποιητικό επίπεδο. Περισσότερες πληροφορίες παρέχονται στο τηλέφωνο 00357 22892767 και στην ηλεκτρονική διεύθυνση: psleon@ucy.ac.cy.
Για το σύνολο των θέσεων οι αιτήσεις υποβάλλονται ταχυδρομικώς ή αυτοπροσώπως στη διεύθυνση: Υπηρεσία Ανθρώπινου Δυναμικού, Πανεπιστήμιο Κύπρου, Κτίριο Συμβουλίου - Συγκλήτου «Αναστάσιος Γ. Λεβέντης» (Πανεπιστημιούπολη), Τ.Θ. 20537, 1678 Λευκωσία, με την ένδειξη της ειδικότητας για την οποία ενδιαφέρονται οι υποψήφιοι.
http://www.ethnos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: