Τελευταίες ειδήσεις


Κάντε post την αγγελία σας στο forum, άμεσα και δωρεάν, αφού κάνετε απόκτηση πρόσβασης, κλικ εδώ

"ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ" Χορήγηση υποτροφιών με στόχο την εκπόνηση διδακτορικής διατριβής (Ινστιτούτο Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών)

http://e-rgasies-e-rgasies.blogspot.gr/Σε συνέχεια του ανωτέρω σχετικού, το Ινστιτούτο Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών (Ι.Π.&Τ.) του ΕΚΕΦΕ «Δημόκριτος», στο πλαίσιο υλοποίησης του ερευνητικού προγράμματος «Έργο υποστήριξης διεθνών συνεργασιών ΙΠ&Τ με εκπαιδευτικά και ερευνητικά  ιδρύματα»  (Ε-1660),   ανακοινώνει   εκδήλωση   ενδιαφέροντος   για   την χορήγηση υποτροφιών με στόχο την εκπόνηση διδακτορικής διατριβής, στο πλαίσιο του προγράμματος εκπαιδευτικής και ερευνητικής συνεργασίας του Ινστιτούτου με τα ακόλουθα Πανεπιστήμια:
- Department of Computer Science and Engineering at the University of Texas at Arlington (UTA), ΗΠΑ
 
 (
http://cse.uta.edu/)
- Department of Computer Science at the University of Houston (UH), ΗΠΑ
  (
http://www.cs.uh.edu/)
- Department of Computer Science and Engineering at the University of North Texas (UNT), ΗΠΑ
  (
http://www.cse.unt.edu)
- Faculty of Computer Science at the Dalhousie University (DAL), Καναδάς
  (
http://www.cs.dal.ca/)
- Technical School of Informatics at the University of Alcala (UAH), Ισπανία
  (
https://portal.uah.es/portal/page/portal/investigacion/unidades/grupos)
Οι υποψήφιοι θα πρέπει να ικανοποιούν τόσο τα κριτήρια υποψήφιου διδάκτορα του ΕΚΕΦΕ "Δημόκριτος", όσο και τα αντίστοιχα κριτήρια των ξένων Πανεπιστημίων. Η διδακτορική έρευνα θα εκπονείται σύμφωνα με προκαθορισμένο χρονοδιάγραμμα σε κάθε ένα από τα Ιδρύματα. Το πρόγραμμα προβλέπει παραμονή τουλάχιστον 18 μηνών στο ΕΚΕΦΕ "Δημόκριτος".

Η εκδήλωση ενδιαφέροντος αφορά την κάλυψη εννέα (9) θέσεων στις ακόλουθες ερευνητικές περιοχές.  Για κάθε θέση δίνονται τα Πανεπιστήμια που ενδιαφέρονται για τη θέση αυτή, ο υπεύθυνος Ερευνητής του ΙΠ&Τ για επιπλέον πληροφορίες για το αντικείμενο της θέσης. Επίσης δίνονται τα στοιχεία επικοινωνίας για τους υπεύθυνους Καθηγητές για κάθε Πανεπιστήμιο.

Για περισσότερες πληροφορίες δείτε το σχετικό αρχείο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: