Τελευταίες ειδήσεις


Κάντε post την αγγελία σας στο forum, άμεσα και δωρεάν, αφού κάνετε απόκτηση πρόσβασης, κλικ εδώ

Τέσσερις θέσεις για υποτρόφους προσφέρει το Πανεπιστήμιο Αθηνών

http://e-rgasies-e-rgasies.blogspot.gr/

Τέσσερις θέσεις για υποτρόφους προσφέρει το Πανεπιστήμιο Αθηνών από τα έσοδα της Κληρονομίας Σωτηρίου Παπαζαφειροπούλου για το Πανεπιστημιακό έτος 2012-13.

Οι υποτροφίες απευθύνονται σε φοιτητές όλων των Σχολών και των Τμημάτων των Ελληνικών Πανεπιστημίων, καταγόμενους από τον Δήμο Ανδρίτσαινας, κατά προτίμηση, ή από την Επαρχία Ολυμπίας ή τέλος από τον Νομό Ηλείας. Τα βασικά κριτήρια είναι η βαθμολογική σειρά εισαγωγής τους στις Σχολές ή στα Τμήματα αυτά ή της προαγωγής τους από το προηγούμενο στο επόμενο έτος σπουδών, ενώ από το σύνολο των υποψηφίων θα προτιμηθούν οι άποροι. Το μηνιαίο ποσό της υποτροφίας ανέρχεται σε 300 ευρώ, ενώ οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να υποβάλλουν:
  • Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης, από το οποίο θα προκύπτει: α) η Ελληνική ιθαγένεια, β) η καταγωγή από τον Δήμο Ανδρίτσαινας ή την Επαρχία Ολυμπίας ή τον Νομό Ηλείας και γ) η ηλικία των υποψηφίων.
  • Δήλωση του Ν.1599/86 ότι δεν έλαβαν, ούτε λαμβάνουν υποτροφία για τις ίδιες σπουδές από το ίδιο ή άλλο Κληροδότημα, Κληρονομία ή Δωρεά και ότι δεν έχουν χάσει από δική τους υπαιτιότητα προηγούμενη υποτροφία και τέλος,
-Απόσπασμα Ποινικού Μητρώου
Πληροφορίες
Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων λήγει στις 8 Απριλίου. Εντυπα αιτήσεων καθώς και περισσότερες πληροφορίες δίνονται από τη Διεύθυνση Κληροδοτημάτων του Πανεπιστημίου -Τμήμα Υποτροφιών και Βραβείων (Σταδίου και Χρ.Λαδά 6, τηλέφωνο 210.3689.132-4).



Στο NeoBux πληρώνεστε απλώς για την περιήγηση στις διαφημιζόμενες σελίδες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: