Τελευταίες ειδήσεις


Κάντε post την αγγελία σας στο forum, άμεσα και δωρεάν, αφού κάνετε απόκτηση πρόσβασης, κλικ εδώ

CIVITEL: 65 νέες θέσεις στην Κρήτη και στην Αττική

http://e-rgasies-e-rgasies.blogspot.gr/
H Civitel Hotels & Resorts εκπροσωπείται από τέσσερα καταλύματα - δύο στην Αθήνα και δύο στην Κρήτη. Τα δύο των Αθηνών (CIVITEL OLYMPIC & CIVITEL ATTIK) καθώς και το AKALI HOTEL στα Χανιά λειτουργούν όλο τον χρόνο με μόνιμο προσωπικό το οποίο ανανεώνεται μόνο εάν υπάρχει κάποια αποχώρηση ή διακοπή συνεργασίας συνεργάτη. Εξαίρεση αποτελεί το CIVITEL ATTIK του οποίου η ομάδα ενισχύεται το εξάμηνο Μάιο με Οκτώβριο με τρία άτομα στο σέρβις και ένα στην κουζίνα λόγω αυξημένης πληρότητας αλλά και για να πραγματοποιηθούν οι άδειες που δικαιούνται οι εργαζόμενοι του ξενοδοχείο μας. Το τέταρτο ξενοδοχείο του ομίλου, το Creta Beach Hotel & Bungalows, λειτουργεί εποχικά από Απρίλιο μέχρι Οκτώβριο. Για τη φετινή περίοδο λειτουργίας του προβλέπεται να προσληφθούν συνολικά 65 άτομα σε όλες τις ειδικότητες (Reception, Housekeeping, Service, Kitchen, Maintenance).

Ο τουρισμός, είτε θερινός είτε χειμερινός, μπορεί να αποτελέσει αιχμή του δόρατος προκειμένου να αντιμετωπιστεί η ανεργία. Ο τουρισμός πρέπει να έχει πρωταρχική θέση στον σχεδιασμό της εθνικής οικονομίας.

Η τουριστική πολιτική πρέπει να έχει σαφείς στόχους. Να αναδεικνύει τη σημασία του τουρισμού για την απασχόληση και την περιφερειακή ανάπτυξη. Να ενισχύει την επιχειρηματικότητα, να προστατεύει το περιβάλλον και να προβάλλει τον πολιτισμό μας. Η αύξηση του τουρισμού μπορεί να μετατρέψει την αβεβαιότητα της κρίσης σε προοπτική ανάπτυξης.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποστέλλουν το βιογραφικό τους σημείωμα στο email:hr@civitelhotels.com. Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα www.civitelhotels.com.


http://www.ethnos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: