Τελευταίες ειδήσεις


Κάντε post την αγγελία σας στο forum, άμεσα και δωρεάν, αφού κάνετε απόκτηση πρόσβασης, κλικ εδώ

Τέσσερις υποτροφίες από την Ακαδημία Αθηνών

http://e-rgasies-e-rgasies.blogspot.gr/

Τέσσερις υποτροφίες επιμορφώσεως σε αναγνωρισμένο Πανεπιστήμιο του εσωτερικού ή του εξωτερικού στον κλάδο των Παιδαγωγικών Επιστημών θα χορηγήσει η Ακαδημία Αθηνών.

Δικαίωμα συμμετοχής στον διαγωνισμό έχουν πτυχιούχοι Παιδαγωγικών Τμημάτων Δημοτικής Εκπαίδευσης, Φιλοσοφίας - Παιδαγωγικής - Ψυχολογίας, Φιλοσοφίας - Παιδαγωγικής και Ειδικής Αγωγής Ελληνικών Πανεπιστημίων, με βαθμό τουλάχιστον «Λίαν Καλώς», εφόσον δεν έχουν υπερβεί το 36ο έτος της ηλικίας τους. Οι υποψήφιοι θα πρέπει να έχουν γίνει δεκτοί για μεταπτυχιακές σπουδές σε αναγνωρισμένο Πανεπιστήμιο του εσωτερικού ή εξωτερικού και οι υποτροφίες χορηγούνται για δύο συνεχή ακαδημαϊκά έτη με έναρξη το έτος 2013-2014, και δύναται να λάβουν παράταση δύο ακόμη ετών.
Οι υποψήφιοι υπότροφοι θα εξετασθούν στα μαθήματα εισαγωγή στην Παιδαγωγική, νεοελληνική Γλώσσα και Διδακτική της, ενώ όσοι υπότροφοι επιθυμούν να μεταβούν στο εξωτερικό, θα εξεταστούν υποχρεωτικά, γραπτά και προφορικά, στην ξένη γλώσσα της χώρας στην οποία επιθυμούν να μεταβούν. Οι υποτροφίες χορηγούνται σε υποψηφίους (άνδρες ή γυναίκες) καταγόμενους από οποιαδήποτε περιφέρεια της Ελλάδος, εφόσον όμως υπάρχουν μεταξύ των επιτυχόντων του διαγωνισμού καταγόμενοι από τα νησιά Κύθνο, Κάλυμνο και Κεφαλληνία, άλλως των περιφερειών των Νομών Κυκλάδων, Δωδεκανήσου και Επτανήσου, προτιμώνται πάντα έναντι των άλλων υποψηφίων. Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων λήγει στις 5 Απριλίου, ενώ για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε τη σχετική ιστοσελίδα: http://www.academyofathens.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: