Τελευταίες ειδήσεις


Κάντε post την αγγελία σας στο forum, άμεσα και δωρεάν, αφού κάνετε απόκτηση πρόσβασης, κλικ εδώ

Ε1 φορολογική δήλωση 2013

http://e-rgasies-e-rgasies.blogspot.gr/
Το έντυπο Ε1 για το 2013 που υποβάλουν τα φυσικά πρόσωπα για την φορολογική δήλωση του 2013 είναι έτοιμο.

Τι ισχύει για την φορολογική δήλωση 2013

Αρχές Μαΐου ξεκινούν οι φορολογικές δηλώσεις 2013 για τα εισοδήματα του 2012.
Τι αλλάζει στην φορολογική δήλωση το 2013 ποιοι πρέπει να κάνουν .

Υποχρεωτική γίνεται από το 2013 η φορολογική δήλωση για όλα τα φυσικά πρόσωπα από 18 ετών και πάνω . Από την φορολογική δήλωση 2013 αναμένεται να εξαιρεθούν οι νέοι ηλικίας 18 έως 23 ετών που δηλώνονται από τους γονείς τους ως προστατευόμενα μέλη.

Η φορολογική δήλωση πλέον θα γίνεται αποκλειστικά ηλεκτρονικά από όλους ενώ και αυτό που αλλάζει είναι ότι ενώ πέρσι υπήρχε το όριο των 3000 € για την υποβολή φορολογικής δήλωσης από φέτος κάνουν φορολογική δήλωση άπαντες.

Τι αναφέρει ο νέος φορολογικός νόμος για την υποχρέωση υποβολής δήλωσης .Κάθε φυσικό πρόσωπο, ανεξάρτητα από το αν υπόκειται ή όχι σε φόρο, έχει υποχρέωση να υποβάλλει δήλωση εφόσον έχει συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας του. Εξαιρετικά, υποχρέωση υποβολής δήλωσης έχει οποιοσδήποτε, εφόσον προσκληθεί γι' αυτό εγγράφως από τον αρμόδιο προϊστάμενο της Δημόσιας Οικονομικής Υπηρεσίας.

Τι πρέπει να δηλώσουν οι φορολογούμενοι στην φορολογική δήλωση 2013 :Οι φορολογούμενοι θα πρέπει να δηλώσουν όλα ανεξαιρέτως τα εισοδήματα που απέκτησαν το 2012.
Το Ε1 μπορείτε να το βρείτε παρακάτω ...

Σχετικά αρχεία: 




Στο NeoBux πληρώνεστε απλώς για την περιήγηση στις διαφημιζόμενες σελίδες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: