Τελευταίες ειδήσεις


Κάντε post την αγγελία σας στο forum, άμεσα και δωρεάν, αφού κάνετε απόκτηση πρόσβασης, κλικ εδώ

(2) θέσεις εξωτερικών επιστημονικών συνεργατών (Ινστιτούτο Πυρηνικών και Ραδιολογικών Επιστημών, Ενέργειας, Τεχνολογίας και Ασφάλειας)

http://e-rgasies-e-rgasies.blogspot.gr/


Tο Εργαστήριο Περιβαλλοντικών Ερευνών του Ινστιτούτου Πυρηνικών και Ραδιολογικών Επιστημών, Ενέργειας, Τεχνολογίας και Ασφάλειας του ΕΚΕΦΕ «Δημόκριτος», στο πλαίσιο υλοποίησης του ερευνητικού προγράμματος «PREPARE- Innovative integrative tools and platforms to be prepared for radiological emergencies and post-accident response in Europe» (Ε-1768), προσκαλεί τους ενδιαφερόμενους να υποβάλλουν εκδήλωση ενδιαφέροντος για δύο (2) θέσεις εξωτερικών επιστημονικών συνεργατών, οι οποίοι θα απασχοληθούν με σύμβαση μίσθωσης έργου, διάρκειας δώδεκα (12) μηνών, ως εξής:

Θέση 1:

Πτυχιούχος θετικών επιστημών, κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος με εμπειρία σε θέματα υπολογιστικής μοντελοποίησης ατμοσφαιρικής διασποράς. Θα ληφθούν υπόψη: εμπειρία σε μοντέλα τύπου Lagrange, εμπειρία σε μεθοδολογίες αφομοίωσης δεδομένων (data assimilation) και εμπειρία σε μοντελοποίηση ατμοσφαιρικής διασποράς σωματιδίων.

Θέση 2:

Αντικείμενο: έρευνα και ανάπτυξη σε θέματα ανάκτησης πληροφορίας και διεπαφών ανθρώπου-υπολογιστή. Απαιτούμενα προσόντα για τη Θέση 2:
- Δίπλωμα Μηχανικού Η/Υ και Πληροφορικής ή Πτυχίο ΑΕΙ Πληροφορικής
- Εμπειρία στο σχεδιασμό και την ανάπτυξη εφαρμογών λογισμικού
- Εμπειρία στην ανάπτυξη λογισμικού σε C/C++
- Καλή γνώση της αγγλικής γλώσσας

Επιθυμητά προσόντα για τη Θέση 2:
- Εμπειρία στην χρήση της γραμμής εντολών και ειδικά σε περιβάλλον Linux και στην χρήση του Git ή άλλου συστήματος code versioning
- Εμπειρία στην υλοποίηση διεπαφών ανθρώπου-υπολογιστή ή άλλου λογισμικού σε συστήματα Robot OS
- Εμπειρία στην χρήση του Liferay

Οι αιτήσεις και πλήρη βιογραφικά πρέπει να υποβληθούν μέχρι 30-4-2013 στη Γραμματεία Ειδικού Λογαριασμού του ΕΚΕΦΕ «Δημόκριτος» (Ταχυδρομική διεύθυνση: ΕΚΕΦΕ «Δημόκριτος», Γραμματεία Ειδικού Λογαριασμού, ΤΘ 60228, 15310 Αγία Παρασκευή).

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες για την 1η θέση με τoν Δρα Σ. Ανδρονόπουλο, στο τηλέφωνο 210-6503426 και στο email: sandron@ipta.demokritos.gr και για τη 2η θέση με το Δρα Ε. Καρκαλέτση στο τηλέφωνο 210-6503197 και στο email: vangelis@iit.demokritos.gr

Προσοχή: Σε κάθε αίτηση θα πρέπει να αναγράφεται το Ινστιτούτο ο αριθμός έργου (E-1768) και ο αρμόδιος για πληροφορίες.
Ο ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟΣ
ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ ΕΙΔΙΚΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ

ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
Σχετικό Αρχείο: Jobs373.pdf
Αίτηση: Αίτηση_ΓΕΛ_09_06_2006.rtf



 Στο NeoBux πληρώνεστε απλώς για την περιήγηση στις διαφημιζόμενες σελίδες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: