Τελευταίες ειδήσεις


Κάντε post την αγγελία σας στο forum, άμεσα και δωρεάν, αφού κάνετε απόκτηση πρόσβασης, κλικ εδώ

153 θέσεις θα καλύψει ο Δήμος Ηλιούπολης μέσα στο 2013

http://e-rgasies-e-rgasies.blogspot.gr/ Σε 153 ανέρχονται οι θέσεις που θα καλύψει ο Δήμος Ηλιούπολης μέσα στο 2013 με διαδικασίες ΑΣΕΠ, σύμφωνα με τον προγραμματισμό των προσλήψεων για το τρέχον έτος που εγκρίθηκε από το Δημοτικό Συμβούλιο.

Το αίτημα του δήμου βρίσκεται στη διαδικασία αποστολής στην Αποκεντρωμένη Περιφερειακή Διοίκηση για έγκριση, ενώ ανώτερα στελέχη του εκτιμούν ότι θα μπορούν να ξεκινήσουν την προκήρυξη των θέσεων γύρω στο Πάσχα.
Οι θέσεις αναμένεται να προκηρυχθούν σταδιακά, εκτός από τη θέση Δικηγόρου με πάγια μηνιαία αντιμισθία και σχέση έμμισθης εντολής, η οποία επείγει.
Οσο για τις 20 θέσεις Πυροπροστασίας, ο οποίες αφορούν δίμηνη απασχόληση, θα καλυφθούν εκτός ΑΣΕΠ, ωστόσο η προκήρυξή τους θα καθυστερήσει και θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Ιούνιο ή Ιούλιο. Αναφορικά με την κατανομή των υπόλοιπων θέσεων που εγκρίθηκαν, έχει ως εξής:
  • Δέκα θέσεις ορισμένου χρόνου διάρκειας οκτώ μηνών, για την κάλυψη εποχικών ή άλλων περιοδικών ή πρόσκαιρων αναγκών.
  • 16 θέσεις ορισμένου χρόνου διάρκειας οκτώ μηνών, για την κάλυψη αναγκών ανταποδοτικού χαρακτήρα (εργάτες καθαριότητας, οδηγοί).
  • Μία θέση Ιατρού Εργασίας ΠΕ, για την κάλυψη θεμάτων σχετικών με την ασφάλεια και την υγεία των εργαζομένων, με σύμβαση διάρκειας έως δώδεκα μηνών.
  • 17 θέσεις ορισμένου χρόνου διάρκειας έως τεσσάρων μηνών ή μίσθωσης έργου διάρκειας ενός έτους διαφόρων ειδικοτήτων, για την κάλυψη αναγκών του Π.Α.Ο.Δ.ΗΛ. «Γρ. Γρηγορίου». Στον ίδιο φορέα θα απασχοληθούν επίσης 52 άτομα με συμβάσεις μίσθωσης έργου διάρκειας ενός έτους για τη λειτουργία των καλλιτεχνικών εργαστηριών και αθλητικών προγραμμάτων του Π.Α.Ο.Δ.ΗΛ. «Γρ. Γρηγορίου».
  • Τρεις θέσεις με συμβάσεις μίσθωσης έργου διάρκειας έως οκτώ μηνών στο ΝΠΔΔ Κ.Α.Φ.Α.Δ.ΗΛ. «Π. Πεντάρης», για τη στήριξη του έργου ΤΟΠΕΚΟ Δήμου Ηλιούπολης για την Κοινωνική Ενταξη Ευάλωτων Ομάδων. Στο ίδιο Νομικό Πρόσωπο εγκρίθηκαν έξι θέσεις με σύμβαση μίσθωσης έργου διάρκειας οκτώ και έντεκα μηνών για τους Βρεφονηπιακούς Σταθμούς, το Δημοτικό Γηροκομείο «Αγία Ταβιθά» και άλλα κοινωνικά προγράμματα, αλλά και 27 θέσεις ορισμένου χρόνου διάρκειας έντεκα και δώδεκα μηνών, επίσης για τους Βρεφονηπιακούς Σταθμούς του δήμου.

http://www.ethnos.gr

 Στο NeoBux πληρώνεστε απλώς για την περιήγηση στις διαφημιζόμενες σελίδες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: