Τελευταίες ειδήσεις


Κάντε post την αγγελία σας στο forum, άμεσα και δωρεάν, αφού κάνετε απόκτηση πρόσβασης, κλικ εδώ

Πρόγραμμα International Experience Canada για Έλληνες νέους από 18 έως 35 ετών

http://e-rgasies-e-rgasies.blogspot.gr/
Ονειρεύεστε να ζήσετε έναν χρόνο στον Καναδά και να εργαστείτε ταυτόχρονα. Ίσως να θέλετε να αποκτήσετε πολύτιμη διεθνή επαγγελματική πείρα σε μια δίγλωσση χώρα... να ταξιδέψετε σε όλον τον Καναδά έχοντας τη δυνατότητα να εργάζεστε παράλληλα, κάνοντας “ενδιάμεσες στάσεις” στη διαδρομή... ή απλώς να κάνετε πρακτική άσκηση στο εξωτερικό για να εμπλουτίσετε τις σπουδές σας.

Γνωρίζατε ότι ο Καναδάς έχει συνάψει συμφωνία με την Ελλάδα για να σας διευκολύνει σε όλα αυτά; Ο Καναδάς και η Ελλάδα σύναψαν συμφωνία βάσει της οποίας η καναδική κυβέρνηση μπορεί να εκδίδει άδειες εργασίας σε Έλληνες υπηκόους μεταξύ 18 και 35 ετών που επιθυμούν να ταξιδέψουν και να εργαστούν στον Καναδά για διάστημα μέχρι και έναν χρόνο μέσω του Προγράμματος International Experience Canada (Διεθνής Εμπειρία στον Καναδά).

Η διαδικασία υποβολής αιτήσεων για το έτος 2013 θα γίνει σε δύο στάδια. Το πρώτο στάδιο θα διεξαχθεί εξολοκλήρου ηλεκτρονικά, μέσω του προσωπικού σας λογαριασμού IEC Kompass – μεταξύ άλλων, το στάδιο αυτό περιλαμβάνει την ηλεκτρονική υποβολή όλων των απαιτούμενων συνοδευτικών εγγράφων (μέσω του Διαδικτύου). Έντυπες αιτήσεις δεν θα γίνουν δεκτές.

Για να ξεκινήσετε τη διαδικασία υποβολής αίτησης για το IEC, συμβουλευθείτε τον Οδηγό υποβολής αίτησης βήμα προς βήμα.

Μέσω του Προγράμματος International Experience Canada, μπορείτε να υποβάλετε αίτηση για έκδοση προσωρινής άδειας εργασίας και να ταξιδέψετε και να εργαστείτε στον Καναδά για διάστημα μέχρι και έναν χρόνο.

Το Πρόγραμμα International Experience Canada επιτρέπει σε Έλληνες υπηκόους ηλικίας 18 έως και 35 ετών:
  • να διαμείνουν στον Καναδά για διάστημα μέχρι και έναν χρόνο,
  • να εργαστούν νόμιμα στον Καναδά,
  • να γνωρίσουν μια άλλη κουλτούρα.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα και τις δυνατότητες που σας δίνει, δείτε εδώ

.http://epixeiro.info


 

Δεν υπάρχουν σχόλια: