Τελευταίες ειδήσεις


Κάντε post την αγγελία σας στο forum, άμεσα και δωρεάν, αφού κάνετε απόκτηση πρόσβασης, κλικ εδώ

1.650 νέες προσλήψεις στον Πολιτισμό από τον Ιούνιο

http://e-rgasies-e-rgasies.blogspot.gr/

Νέος κύκλος προσλήψεων στον Πολιτισμό ξεκινά μέσα στο Ιούνιο, με περίπου 1.650 θέσεις, οι προκηρύξεις των οποίων θα «τρέξουν» μέσω του ΑΣΕΠ έως το τέλος του έτους.

Στο πλαίσιο της υλοποίησης της πράξης «Δημιουργία θέσεων απασχόλησης σε τοπικό επίπεδο μέσω προγραμμάτων Κοινωφελούς χαρακτήρα» στον τομέα του Πολιτισμού, το ΑΣΕΠ θα προβεί στην έγκριση νέων ανακοινώσεων-επαναπροκηρύξεων για την κάλυψη αρχικά θέσεων φυλακτικού προσωπικού σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους που έμειναν κενές.


Το νέο πρόγραμμα κοινωφελούς εργασίας στον πολιτισμό αφορά επτάμηνη απασχόληση στις ειδικότητες ΠΕ Αρχαιολόγων, ΤΕ Συντηρητών, ΔΕ Φυλάκων-Νυχτοφυλάκων και ΥΕ Εργατών
Τους διαγωνισμούς - εξπρές για την πρόσληψη Φυλάκων-Νυχτοφυλάκων που θα ξεκινήσουν μέσα στις επόμενες εβδομάδες θα διενεργήσουν Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις που έχουν επιλεγεί ήδη από τη Διαχειριστική Αρχή του υπουργείου Εργασίας, ενώ το ΑΣΕΠ θα κάνει τον έλεγχο των προκηρύξεων και τη δημοσιοποίησή τους στο ευρύ κοινό μέσω του δικτυακού του τόπου (www.asep.gr), ενώ παράλληλα θα δέχεται και τις ενστάσεις που τυχόν υποβληθούν. Το νέο πρόγραμμα κοινωφελούς εργασίας στον πολιτισμό αφορά επτάμηνη απασχόληση στις ειδικότητες ΠΕ Αρχαιολόγων, ΤΕ Συντηρητών, ΔΕ Φυλάκων-Νυχτοφυλάκων και ΥΕ Εργατών.

Οι επιλεγέντες θα καλύψουν τις ανάγκες των μουσείων και των αρχαιολογικών χώρων, ενώ θα απασχοληθούν επίσης σε εργασίες ανάδειξης και συντήρησης πολιτιστικών υποδομών, οι οποίες συμβάλλουν στη διασφάλιση της προσβασιμότητας των πολιτιστικών χώρων στο ευρύ κοινό, καθώς και σε ειδικές κοινωνικές ομάδες (ΑΜΕΑ). Ακόμη θα καλύψουν τις διευρυμένες ανάγκες ασφάλειας κατά τη διάρκεια εκδηλώσεων που διενεργούνται νόμιμα και κατόπιν άδειας εντός των χώρων αυτών και οι οποίες επίσης αποτελούν έκτακτο γεγονός.

Οι νέοι άνεργοι (έως 35 ετών) θα λαμβάνουν για κάθε ημέρα πλήρους απασχόλησης το ποσό των 25 ευρώ, ενώ ο μισθός τους θα πρέπει να μην υπερβαίνει τα 625 ευρώ μηνιαίως.

 http://www.ethnos.gr

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: