Τελευταίες ειδήσεις


Κάντε post την αγγελία σας στο forum, άμεσα και δωρεάν, αφού κάνετε απόκτηση πρόσβασης, κλικ εδώ

80 Άνεργοι σε Μαραθώνα και Ραφήνα - Πικέρμι

http://e-rgasies-e-rgasies.blogspot.gr/

Στην επαναπροώθηση στην αγορά εργασίας 80 δικαιούχων από τους Δήμους Μαραθώνα και Ραφήνας-Πικερμίου στοχεύει η Αναπτυξιακή Σύμπραξη Ανατολικής Αττικής ΕΚΟ μέσω της «Ολοκληρωμένης Τοπικής Δράσης για την Κοινωνική και Εργασιακή Ενταξη Ευάλωτων Κοινωνικών Ομάδων».

Δικαιούχοι του προγράμματος είναι άνεργοι (εγγεγραμμένοι/ες στα Μητρώα Ανεργίας του ΟΑΕΔ και με κάρτα ανεργίας σε ισχύ ή σε ειδικό κατάλογο του ΟΑΕΔ, εκτός Μητρώου ανεργίας), οι οποίοι ανήκουν σε κάποια από τις παρακάτω Κατηγορίες Ευάλωτων Ομάδων:
- Ατομα με αναπηρία (νοητική υστέρηση, προβλήματα αισθητήριων οργάνων, ψυχική αναπηρία κ.λπ.)
- Αρχηγοί μονογονεϊκών οικογενειών
- Μακροχρόνια άνεργοι άνω των 45 ετών με χαμηλά τυπικά προσόντα
- Ατομα ευρισκόμενα σε κατάσταση φτώχειας/απειλούμενα από φτώχεια (με ετήσιο προσωπικό εισόδημα χαμηλότερο από το εκτιμώμενο από την ΕΛ.ΣΤΑΤ. όριο της φτώχειας στην Ελλάδα - 6.591,00 ευρώ).
Στόχος του έργου είναι η συμβουλευτική υποστήριξη, επαγγελματική κατάρτιση και δικτύωση όσων συμμετάσχουν στο Πρόγραμμα και η τοποθέτησή τους στην αγορά εργασίας:
- σε θέσεις μισθωτής εργασίας σε υφιστάμενες επιχειρήσεις της περιοχής παρέμβασης
- σε νέες ατομικές επιχειρήσεις που θα συσταθούν στο πλαίσιο τους προγράμματος
- σε νέες Κοινωνικές Συνεταιριστικές Επιχειρήσεις

Υποβολή αιτήσεων
 
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν αίτηση συμμετοχής συνοδευόμενη από τα απαιτούμενα δικαιολογητικά έως τις 31 Μαΐου, στα γραφεία:

- του δημάρχου Ραφήνας, Αραφηνίδων Αλών 12, 19009 Ραφήνα, τηλ. 22943 21070, Fax: 22940 23481, e-mail: grafeio-dimarxou@0164.syzefxis.gov.gr και
- του ΝΠΔΔ Κοινωνικής Προστασίας, Αλληλεγγύης, Προσχολικής Αγωγής και Μουσικής Παιδείας «ΤΕΤΡΑΠΟΛΙΣ», Λεωφ. Μαραθώνος 196 (Αθλητικό και Πολιτιστικό Πάρκο), 19005 Νέα Μάκρη, τηλ.: 22940 67630, Fax: 22940 69817, e-mail: tetrapolis@marathon.gr

http://www.ethnos.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: