Τελευταίες ειδήσεις


Κάντε post την αγγελία σας στο forum, άμεσα και δωρεάν, αφού κάνετε απόκτηση πρόσβασης, κλικ εδώ

25 άνεργοι στην εταιρεία S&B Βιομηχανικά Ορυκτά

http://e-rgasies-e-rgasies.blogspot.gr/
Εννεάμηνη αμειβόμενη απασχόληση σε 25 άνεργους νέους έως 30 ετών στην εταιρεία S&B Βιομηχανικά Ορυκτά, προσφέρει το πρόγραμμα YOU@S&B, που επιδιώκει να εμπλουτίσει τις γνώσεις, δεξιότητες και την εμπειρία των νέων, ώστε να βελτιώσουν τις επαγγελματικές τους προοπτικές.
Συγκεκριμένα το YOU@S&B προσφέρει σε 25 απόφοιτους λυκείου, ανώτερης και ανώτατης εκπαίδευσης με μικρή ή καθόλου επαγγελματική εμπειρία, εννέα μήνες εργασίας στην εταιρεία S&B στους τομείς: Έρευνα & Ανάπτυξη, Εξόρυξη & Επεξεργασία, Περιβαλλοντική Διαχείριση, Συντήρηση Μηχανολογικού & Ηλεκτρολογικού Εξοπλισμού, Πωλήσεις, Επικοινωνία, Βιώσιμη Ανάπτυξη, Χρηματοοικονομικά, Λογιστική, Πληροφορική, Ανθρώπινο Δυναμικό, Νομικές Υπηρεσίες, Εσωτερικό Έλεγχο και Γραμματειακή Υποστήριξη.
Οι αιτήσεις για το πρόγραμμα γίνονται έως τις 26 του μήνα από την ιστοσελίδα www.youatsandb.gr, όπου περιγράφεται αναλυτικά η διαδικασία επιλογής και το περιεχόμενο του προγράμματος. Οι 25 νέοι που θα επιλεγούν τελικά θα ξεκινήσουν την εργασία τους από το Σεπτέμβριο του 2013, ενώ η αμοιβή τους -συμπεριλαμβανομένης και της εκπαιδευτικής περιόδου- κυμαίνεται μεταξύ 800 και 1.000 ευρώ, ανάλογα με το εκπαιδευτικό επίπεδο των υποψηφίων.. 

 http://www.news.gr

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: