Τελευταίες ειδήσεις


Κάντε post την αγγελία σας στο forum, άμεσα και δωρεάν, αφού κάνετε απόκτηση πρόσβασης, κλικ εδώ

Φωνητική καθοδήγηση στο Google Maps και για Ελλάδα

http://e-rgasies-e-rgasies.blogspot.gr/ Η υπηρεσία πλοήγησης με φωνητική καθοδήγηση η οποία προστέθηκε στο Google Maps υποστηρίζει πλέον και την Ελλάδα.

Η Πλοήγηση στους Χάρτες Google (Beta) υποστηρίζεται από smartphones που «τρέχουν» iOS 5.1 (ή παραπάνω). Πρόκειται για ένα διαδικτυακό σύστημα πλοήγησης ή αλλιώς σύστημα ‘satnav’ που παρέχει φωνητικές οδηγίες καθοδήγησης, βήμα προς βήμα. Έτσι, ο χρήστης δεν χρειάζεται πλέον να κοιτάζει την οθόνη του τηλεφώνου για να ακολουθήσει τη διαδρομή, αλλά απλώς να ακούει τις οδηγίες.

Απαραίτητη προϋπόθεση είναι το smartphone να συνδέεται στο ίντερνετ, ώστε η συσκευή να έχει πρόσβαση στους χάρτες και τις οδηγίες καθοδήγησης. Το εργαλείο ενημερώνεται τακτικά με τα πιο πρόσφατα δεδομένα από τους Χάρτες Google, το οποίο σημαίνει ότι οι χρήστες δεν χρειάζεται να αγοράζουν ανανεωμένους χάρτες ή να ενημερώνουν τις συσκευές τους.

Η Πλοήγηση στους Χάρτες Google χτίστηκε από το μηδέν ως ένα διαδικτυακό σύστημα GPS, που επιτρέπει στους χρήστες να αναζητούν τις τοποθεσίες που τους ενδιαφέρουν. Εκτός από την αναζήτηση διευθύνσεων, η Πλοήγηση στους Χάρτες Google επιτρέπει στους χρήστες να ψάξουν και για διευθύνσεις επιχειρήσεων, χρησιμοποιώντας απλά το όνομα μιας επιχείρησης. Η εφαρμογή Πλοήγηση (Beta) υιοθετεί πληθώρα χαρακτηριστικών, συμπεριλαμβανομένης της αναγνώρισης ορόσημων κατά μήκος της διαδρομής, όπως πρατήρια βενζίνης, εστιατόρια και χώρους στάθμευσης.

Πέρα από τη φωνητική καθοδήγηση, βήμα προς βήμα, η Πλοήγηση στους Χάρτες Google (Beta) έχει πολλά πλεονεκτήματα, όπως:

Ευκολία στη χρήση: Η Google βρίσκει τον προορισμό σας: Απλά πληκτρολογήστε τον προορισμό σας και η Πλοήγηση στους Χάρτες Google (Beta) το βρίσκει, ακριβώς όπως όταν κάνετε αναζήτηση στους Χάρτες Google. Δεν χρειάζεται να γνωρίζετε τη διεύθυνση. Τα ορθογραφικά λάθη διορθώνονται, και διφορούμενες ερωτήσεις εμφανίζουν πολλαπλά αποτελέσματα, ώστε ο χρήστης να μπορεί να επιλέξει το σωστό.
Είναι πάντα ανανεωμένη: Δεν χρειάζονται συνεχείς ανανεώσεις – έχετε πάντα πρόσβαση στους πιο πρόσφατους χάρτες και επιχειρήσεις. Όντας συνδεδεμένοι στο διαδίκτυο έχετε πάντα πρόσβαση στα πιο πρόσφατα δεδομένα των Χαρτών Google. Δεν θα χρειαστεί ποτέ να αγοράσετε αναβαθμισμένους χάρτες ή να ενημερώσετε τη συσκευή σας.
Είναι δωρεάν με το smartphone σας: Όπως και οι Χάρτες Google, έτσι και η εφαρμογή Πλοήγηση (Beta) είναι δωρεάν. (Σημείωση: Οι χρεώσεις του πακέτου δεδομένων για σύνδεση στο διαδίκτυο εξακολουθούν να ισχύουν).

Η Πλοήγηση στους Χάρτες Google (Beta) για κινητά έρχεται μετά από μια σειρά προϊόντων της Google που έχουν διατεθεί στη χώρα, συμπεριλαμβανομένης και της υπηρεσίας Transit.


 Για να την αποκτήσετε, αναζητήστε και κατεβάστε την πιο πρόσφατη έκδοση των Χαρτών Google στο Apple App Store εδώ.

 http://greekapplenews.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια: