Τελευταίες ειδήσεις


Κάντε post την αγγελία σας στο forum, άμεσα και δωρεάν, αφού κάνετε απόκτηση πρόσβασης, κλικ εδώ

Ελληνες υπαλλήλους ζητούν εταιρείες σε δέκα χώρες

http://e-rgasies-e-rgasies.blogspot.gr/

Υπαλλήλους με κύριο προσόν τη γνώση της ελληνικής γλώσσας αναζητούν εταιρείες στην Ευρώπη και την Αφρική. Η «Εργασία» παρουσιάζει αυτή την εβδομάδα ανοικτές θέσεις στην IBM, στην Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, στην εταιρεία SEGA, στα CLUB Med και σε άλλους διεθνείς εργοδότες.

Ν. Αφρική
Ανοικτή έως τις 5 Ιουνίου είναι αγγελία πρόσληψης Ελληνα σε εταιρεία με έδρα το Κέιπταουν της Νότιας Αφρικής, μέσω της εταιρείας ανεύρεσης προσωπικού mgi recruitment.
Αποφοίτους πολυτεχνικών σχολών θα προσλάβουν επιχειρήσεις σε Βέλγιο και Γερμανία. Οι υποψήφιοι θα πρέπει να γνωρίζουν πολύ καλά αγγλικά, ενώ οι εταιρείες προσφέρουν πλήθος παροχών
Οι υποψήφιοι εκτός από Ελληνικά πρέπει να γνωρίζουν άπταιστα Αγγλικά, καθώς και άλλη μία γλώσσα, να διαθέτουν γνώσεις χρήσης ηλεκτρονικού υπολογιστή, να έχουν καθαρό ποινικό μητρώο και δυνατότητα να ξεκινήσουν δουλειά από τις αρχές Ιουνίου.
Η εταιρεία προσφέρει εργασία σε ένα ευχάριστο περιβάλλον, ανταγωνιστικό πακέτο αποδοχών, πλήρη τεχνική κατάρτιση και ευκαιρίες επαγγελματικής εξέλιξης. Οι υποψήφιοι θα πρέπει να γνωρίζουν πως καλύπτεται το κόστος του αεροπορικού εισιτηρίου έως τη Ν. Αφρική, και η διαμονή για τον πρώτο μήνα.
Αιτήσεις υποβάλλονται στο email domenicog@mgirecruitment.com . Περισσότερες πληροφορίες στο τηλ. 00 49 30 206163730.

Μ. Βρετανία
Υπαλλήλους υποδοχής και μπάρμεν ζητά η ξενοδοχειακή αλυσίδα Club Med σε Αίγυπτο, Τουρκία, Τυνησία




Διερμηνείς ως εξωτερικούς συνεργάτες αναζητά η εταιρεία Language Services Ltd που παρέχει υπηρεσίες διερμηνείας σε δικηγόρους, γιατρούς και άλλους επαγγελματίες σε όλο το Λονδίνο. Οι υποψήφιοι πρέπει να γνωρίζουν άπταιστα Ελληνικά και Αγγλικά, ώστε να μπορούν να κάνουν αυτόματη μετάφραση σε δικαστήρια, δικηγορικά γραφεία, καταστήματα κράτησης και όπου χρειαστεί η συνδρομή τους.
Οι υποψήφιοι μπορούν να υποβάλουν τις αιτήσεις τους στον δικτυακό τόπο http://www.toplanguagejobs.co.uk/jobseeker/login/

Αίγυπτος - Τουρκία - Τυνησία
Υπαλλήλους υποδοχής, μπάρμεν, σε Αίγυπτο, Τουρκία και Τυνησία αναζητά η μεγάλη γαλλική ξενοδοχειακή αλυσίδα Club Med.
Οι υποψήφιοι θα πρέπει να έχουν μια μικρή εμπειρία στον ξενοδοχειακό τομέα, να γνωρίζουν γαλλικά και κατά προτίμηση ακόμη μία ξένη γλώσσα και να έχουν δυνατότητα παραμονής στο εξωτερικό για 5 έως 8 μήνες.
Η εταιρεία προσφέρει διαμονή και διατροφή δωρεάν καθώς και μισθό ανάλογο των προσόντων.
Οι υποψήφιοι μπορούν να υποβάλουν τις αιτήσεις τους μέσω του site http://www.toplanguagejobs.co.uk/jobseeker/login/

Βέλγιο
Ελληνα μηχανικό λογισμικού αναζητά η εταιρεία Tutela Capital με έδρα τις Βρυξέλλες, για συμβόλαιο τρίμηνης διάρκειας (Ιούνιος έως Αύγουστος 2013).
Η εταιρεία προσφέρει μισθό της τάξης των 1.600 ευρώ μηνιαίως, εισιτήρια από και προς Βρυξέλλες, και δυνατότητα διαμονής σε διαμέρισμα που μισθώνει η ίδια.
Οι υποψήφιοι πρέπει να είναι απόφοιτοι ελληνικού ΑΕΙ, να διαθέτουν διετή εμπειρία γύρω από την πληροφορική και τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές, να γνωρίζουν καλά την αγγλική γλώσσα και τα προγράμματα λογισμικού, ενώ τυχόν γνώσεις στατιστικής και οικονομικών θα συνεκτιμηθούν.
Αποστολή βιογραφικών σημειωμάτων στο email info@tutelacapital.com . Περισσότερες πληροφορίες στο site http://hireagreek.com/jobs/software-engineer/

Γερμανία
Μηχανικό Διαχείρισης Εργων και Τεχνικών Αγορών αναζητά γερμανική εταιρεία με ηγετική θέση στο design and construction of chemical and refining industrial plants και έδρα το Ντόρτμουντ της Γερμανίας.
Οι υποψήφιοι πρέπει να είναι απόφοιτοι Μηχανολόγοι Μηχανικοί ή Πολιτικοί Μηχανικοί, να διαθέτουν άριστη γνώση Αγγλικών σε συνδυασμό με πολύ καλά Γερμανικά, να είναι διαθέσιμοι για ολιγοήμερα ταξίδια σε Γερμανία, Ευρώπη και παγκοσμίως και να έχουν γνώσεις SAP.
Οι απολαβές τους μπορεί να ανέλθουν σε 3.500 ευρώ μηνιαίως.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν τις αιτήσεις και τα βιογραφικά τους έως τις 20 Ιουνίου στο info@grecruitment.com

Τεχνικοί χωρίς εμπειρία στη SEGA
Η SEGA είναι μία από τις κορυφαίες εταιρείες λογισμικού παγκοσμίως και διανομέας ηλεκτρονικών παιχνιδιών στις κονσόλες του PlayStation, Xbox 360, Nintendo DS κλπ. Ως ένα από τα μεγαλύτερα εμπορικά σήματα στη διαδραστική ψυχαγωγία, αναζητά για τα γραφεία της στο Λονδίνο δύο ελληνόφωνους τεχνικούς, προκειμένου να ενταχθούν στην ομάδα δοκιμών και παροχής υπηρεσιών.
Η εταιρεία αναζητά υποψήφιους χωρίς εμπειρία, που να παίζουν ηλεκτρονικά παιχνίδια και να επιθυμούν να εισέλθουν στη βιομηχανία παιχνιδιών, δουλεύοντας σε βάρδιες, πέντε ημέρες την εβδομάδα. Οι υποψήφιοι πρέπει να γνωρίζουν πολύ καλά Αγγλικά (γραπτά και προφορικά), να έχουν εξοικείωση με τα ηλεκτρονικά παιχνίδια, γνώσεις των εφαρμογών του Microsoft Office κ.ά.
Υποβολή αιτήσεων ηλεκτρονικά στη διεύθυνση: http://ch.tbe.taleo.net/CH08/ats/careers/apply.jsp;jsessionid=3C581502F499D4126D869874E6 3C5FCB.NA10_primary_jvm?org=SEGAEUROPEL TD&cws=1

 http://www.ethnos.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: