Τελευταίες ειδήσεις


Κάντε post την αγγελία σας στο forum, άμεσα και δωρεάν, αφού κάνετε απόκτηση πρόσβασης, κλικ εδώ

Μηχανικός θαλάσσης στον Σαρακάκη

Μηχανικός θαλάσσης στον ΣαρακάκηΕναν Μηχανικό Μηχανών Θαλάσσης θα προσλάβει ο Ομιλος Επιχειρήσεων Σαρακάκη, ο οποίος έχει 90 χρόνια στον χώρο της αυτοκίνησης. Ο νέος συνεργάτης θα απασχοληθεί σε συνεργείο Μηχανών Θαλάσσης στην περιοχή της Αθήνας, ενώ κύρια καθήκοντά του θα είναι η διάγνωση και επιδιόρθωση μηχανολογικών βλαβών μηχανών θαλάσσης (εσωλέμβιες/εξωλέμβιες), καθώς επίσης και η εφαρμογή τεχνικών πληροφοριών και η συντήρηση εξοπλισμού.
Οι υποψήφιοι θα πρέπει να έχουν πτυχίο Τεχνικής Επαγγελματικής Σχολής ειδικότητας Μηχανικού Μηχανών Θαλάσσης, προϋπηρεσία τουλάχιστον τριών ετών σε αντίστοιχη θέση σε εξωλέμβιους κινητήρες με αντίστοιχα καλή γνώση του αντικειμένου, ενώ οι άνδρες θα πρέπει να έχουν εκπληρώσει τις στρατιωτικές τους υποχρεώσεις.
Η εταιρεία θα εκτιμήσει την κατοχή άδειας ασκήσεως επαγγέλματος, την παρακολούθηση σεμιναρίων μηχανολογίας, τη γνώση της αγγλικής γλώσσας (προφορικά και γραπτά) και ηλεκτρονικών υπολογιστών.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποστέλλουν τα βιογραφικά τους στον Ομιλο Επιχειρήσεων Σαρακάκη και ειδικότερα στη Διεύθυνση Ανθρωπίνου Δυναμικού, Λ. Αθηνών 71, Βοτανικός, Αθήνα 101 73.
Πληροφορίες στην ηλεκτρονική σελίδα www.saracakis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: