Τελευταίες ειδήσεις


Κάντε post την αγγελία σας στο forum, άμεσα και δωρεάν, αφού κάνετε απόκτηση πρόσβασης, κλικ εδώ

Λουκέτο σε 600 καταστήματα τραπεζών

http://e-rgasies-e-rgasies.blogspot.gr/Λουκέτο σε ακόμα 600 καταστήματα τραπεζών σε σύνολο 3.080 λόγω αναμένεται να μπει λόγω της επικείμενης συρρίκνωσης του κλάδου. 
Η απόφαση της κυβέρνησης, σύμφωνα με την Ελευθεροτυπία, για μία ευνοϊκή ρύθμιση σ τους ενοικιαστές ακινήτων, μεταξύ αυτών και των τραπεζών, που ισχύει μόνο για το 2013 θα αποτελέσει έτσι ανάσα.
Συγκεκριμένα, παρατείνει τη δυνατότητα καταγγελίας σύμβασης μίσθωσης ακινήτων με σημαντικά χαμηλότερη αποζημίωση (3+1 μήνα) από ό,τι ίσχυε πριν (6+4 μήνες) μέχρι την 31/12/2013.
Επιπλέον προβλέπεται πως εάν ο μισθωτής ενημερώσει τρεις μήνες νωρίτερα τον ιδιοκτήτη τότε μπορεί να αποχωρήσει από το ακίνητο (περιλαμβανομένων των διατηρητέων κτιρίων) καταβάλλοντας χαμηλότερη αποζημίωση, που υπό προϋποθέσεις θα μπορούσε να περιορίζεται σε μόνο ένα ενοίκιο.
Το τραπεζικό δίκτυο
Η Εθνική Τράπεζα ανακοίνωσε ότι η απορρόφηση της Eurobank θα επιφέρει μείωση καταστημάτων των δύο ομίλων κατά 20% στην Ελλάδα και 25% στο εξωτερικό. Να σημειωθεί πως οι δύο τράπεζες έχουν 980 καταστήματα.
Η Alpha Bank και η Εμπορική Τράπεζα, που συνιστούν έναν όμιλο, λειτουργούν περί τα 720 καταστήματα.
Η Πειραιώς μαζί με την Αγροτική Τράπεζα και τη Γενική έχουν δίκτυο 900 καταστημάτων, ενώ το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο περί τα 220 καταστήματα.

http://news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: