Τελευταίες ειδήσεις


Κάντε post την αγγελία σας στο forum, άμεσα και δωρεάν, αφού κάνετε απόκτηση πρόσβασης, κλικ εδώ

Εβδομάδα αιτήσεων στην Αστυνομία

Εβδομάδα αιτήσεων στην Αστυνομία25 θέσεις στη Σχολή Αξιωματικών
Είκοσι πέντε θέσεις εποχικού προσωπικού θα καλυφθούν στη Σχολή Αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας στην Αττική με συμβάσεις ορισμένου χρόνου διάρκειας οκτώ μηνών. Οι θέσεις αφορούν αποφοίτους Γυμνασίου και Λυκείου ως εξής:
  • ΥΕ Τραπεζοκόμων, δέκα θέσεις,
  • ΥΕ Λαντζιέρηδων, έξι θέσεις, και
  • ΔΕ Μαγείρων, πέντε θέσεις.
Επίσης, θα προσληφθούν δύο Καθαριστές Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης, ένας Ηλεκτρολόγος και ένας Υδραυλικός, αμφότεροι Δευτεροβάθμιος Εκπαίδευσης. Αιτήσεις υποβάλλονται από σήμερα και για 10 ημέρες στη διεύθυνση Λ. Θρακομακεδόνων 101 - Αχαρνές. Περισσότερες πληροφορίες μπορούν να λαμβάνουν οι ενδιαφερόμενοι στο τηλέφωνο 210-2424164.
Σχολές αστυφυλάκων
25 εποχικοί σε Κομοτηνή και Διδυμότειχο
Στο μεταξύ, στην πρόσληψη με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου (διάρκειας οκτώ μηνών) συνολικά 12 ατόμων θα προχωρήσει το Τμήμα Δοκίμων Αστυφυλάκων Διδυμοτείχου για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών του. Συγκεκριμένα θα προσληφθούν 4 ΔΕ Μάγειρες, ένας ΔΕ Ηλεκτρολόγος, ένας ΔΕ Υδραυλικός, 3 ΥΕ Τραπεζοκόμοι και 3 ΥΕ Λαντζιέρηδες.
Για όλες τις θέσεις προτάσσονται των λοιπών υποψηφίων, που ανήκουν στον ίδιο πίνακα προσόντων, οι μόνιμοι κάτοικοι των δήμων του Νομού Εβρου.
Αιτήσεις υποβάλλονται ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας στη διεύθυνση: Σχολή Αστυφυλάκων, 1ο χλμ. Ε.Ο., Τ.Κ. 68 300 - Διδ/χου - Μεταξάδων και απευθύνονται στο Τμήμα Δοκίμων Αστυφυλάκων Διδυμοτείχου υπόψη ανθ/μου Ευαγγέλου Καρακόλια. Περισσότερες πληροφορίες για τις προθεσμίες υποβολής αιτήσεων και τα προσόντα στα τηλ.: 25530-26686, -1, -3.
Τμήμα Δοκίμων
Μία εβδομάδα ακριβώς, έως την ερχόμενη Τρίτη, 16 Οκτωβρίου, θα υποβάλλονται αιτήσεις στον διαγωνισμό του Τμήματος Δοκίμων Αστυφυλάκων Κομοτηνής, όπου θα καλυφθούν 13 εποχικές θέσεις. Οι θέσεις κατανέμονται σε πέντε ειδικότητες, εκ των οποίων οι πολυπληθέστερες είναι οι ακόλουθες:
  • ΥΕ Τραπεζοκόμων, πέντε θέσεις, και,
  • ΥΕ Λαντζιέρηδων, τέσσερις θέσεις.
Επίσης, θα προσληφθούν δύο Μάγειρες, ένας Ηλεκτρολόγος και ένας Υδραυλικός, όλοι κατηγορίας ΔΕ. Το νέο προσωπικό θα προσληφθεί με συμβάσεις ορισμένου χρόνου οκτάμηνης διάρκειας. Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 25310 57000.
Επονται...
Σύμφωνα με πληροφορίες, σε αναμονή βρίσκονται άλλα δύο αιτήματα που αφορούν την πλήρωση θέσεων τακτικού προσωπικού από διοριστέους ΑΣΕΠ στην Υπηρεσία Πρώτης Υποδοχής και στην Αρχή Προσφυγών, δίχως ωστόσο να έχει καθοριστεί ακόμη το χρονοδιάγραμμα προώθησης των αντίστοιχων προσκλήσεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: