Τελευταίες ειδήσεις


Κάντε post την αγγελία σας στο forum, άμεσα και δωρεάν, αφού κάνετε απόκτηση πρόσβασης, κλικ εδώ

31 καθηγητές μουσικής και χορού

31 καθηγητές μουσικής και χορού Προκηρύξεις έχουν εκδώσει η Κρατική Σχολή Ορχηστρικής Τέχνης στην Αθήνα και το Κέντρο Πολιτισμού του Δήμου Ξάνθης. Αναλυτικά: Είκοσι τρεις θέσεις διδακτικού προσωπικού θα καλύψει η Κρατική Σχολή Ορχηστρικής Τέχνης για το σχολικό έτος 2012-2013, η οποία θα δέχεται αιτήσεις έως και την επόμενη Τετάρτη, 12 Δεκεμβρίου. Οι θέσεις κατανέμονται σε οκτώ ειδικότητες, εκ των οποίων οι πολυπληθέστερες είναι οι ακόλουθες:
  • Καθηγητών Σύγχρονου Χορού, έξι θέσεις,
  • Καθηγητών Κλασικού Μπαλέτου, πέντε θέσεις,
  • Πιανιστών - Συνοδών, πέντε θέσεις, και
  • Καθηγητών Ρυθμικής, τρεις θέσεις.
Επίσης, θα προσληφθούν ένας Καθηγητής Μουσικής, ένας Καθηγητής Ανατομίας, ένας Καθηγητής Ιστορίας Τέχνης και ένας Καθηγητής Ιστορίας Χορού.
Οι αιτήσεις θα υποβάλλονται στη διεύθυνση της Σχολής, Ομήρου 60, Τ.Κ. 106 72, Αθήνα για δέκα ημερολογιακές ημέρες. Περισσότερες πληροφορίες παρέχονται στο τηλέφωνο 210 3612292.
Εξι ειδικότητες
Οκτώ Μουσικούς θα προσλάβει το Κέντρο Πολιτισμού Δήμου Ξάνθης με συμβάσεις ορισμένου χρόνου και ωριαία αντιμισθία. Οι θέσεις αφορούν υποψηφίους Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης οι οποίοι θα στελεχώσουν έξι ειδικότητες. Οι πολυπληθέστερες εξ αυτών είναι οι ακόλουθες δύο:
  • ΔΕ Μουσικών Κιθάρας, δύο θέσεις
  • ΔΕ Μουσικών Ανώτερων Θεωρητικών, δύο θέσεις.Επίσης, θα προσληφθούν τέσσερις ακόμα Μουσικοί, ένας Πιάνου, ένας Βιολιού, ένας Πνευστών Οργάνων και ένας Βυζαντινής Μουσικής.
Αιτήσεις υποβάλλονται αυτοπροσώπως ή με άλλο εξουσιοδοτημένο πρόσωπο, ή ταχυδρομικώς με συστημένη επιστολή στη διεύθυνση: οδός Πλ. Διοικητηρίου 1Α, 3ος όροφος, στη Γραμματεία του Δημοτικού Ωδείου. Περισσότερες πληροφορίες παρέχονται στο τηλέφωνο 25410 24542.

http://www.ethnos.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: