Τελευταίες ειδήσεις


Κάντε post την αγγελία σας στο forum, άμεσα και δωρεάν, αφού κάνετε απόκτηση πρόσβασης, κλικ εδώ

Πρόσληψη ωρομίσθιου επιστημονικού προσωπικού και τεχνιτών υψηλής εξειδίκευσης για την εκτέλεση των αρχαιολογικών έργων για τις ανάγκες του Έργου «Αναστήλωση αρχαίου θεάτρου Διονύσου».

 Πρόσληψη ωρομίσθιου επιστημονικού προσωπικού και τεχνιτών υψηλής εξειδίκευσης για την εκτέλεση των αρχαιολογικών έργων για τις ανάγκες του Έργου «Αναστήλωση αρχαίου θεάτρου Διονύσου». Την πρόσληψη του παρακάτω ωρομίσθιου προσωπικού για την εκτέλεση του αρχαιολογικού Έργου «Αναστήλωση  αρχαίου θεάτρου Διονύσου», χρηματοδοτούμενο από την Προγραμματική Σύμβαση πολιτισμικής ανάπτυξης μεταξύ του ΥΠΠΟΤ, της Νομαρχίας Αθηνών και του ΤΔΠΕΑΕ για χρονικό διάστημα έως 1390 ώρες και όχι πέραν της 31 / 12 / 2013. To συγκεκριμένο Έργο, για το οποίο καθίσταται αναγκαία η πρόσληψη, αφορά ειδικότερα το Διονυσιακό θέατρο, στο οποίο βρίσκονται αναστηλωτικά προγράμματα εν εξελίξει. Τα προγράμματα αυτά περιλαμβάνουν την λιθοξοϊκή κατεργασία αρχιτεκτονικών μελών, την κατασκευή συμπληρωμάτων αρχαίων λίθων, τη δομική αποκατάσταση λίθων με τη χρήση τιτανίου, τη συντήρηση επιφανειών λίθων. Ο αρχαιολόγος θα απασχοληθεί σε εργασίες αρχαιολογικής τεκμηρίωσης στο πλαίσιο του αναστηλωτικού έργου. Ο πολιτικός μηχανικός θα απασχοληθεί σε εργασίες υποστήριξης τεχνικού  γραφείου, σε εκπόνηση συμπληρωματικών μελετών της ειδικότητάς του, καθώς και στη διαχείριση θεμάτων προμηθειών, αναθέσεων κλπ. O λογιστής θα απασχοληθεί στην οικονομική διαχείριση και τη λογιστική υποστήριξη του έργου. Ο σχεδιαστής θα απασχοληθεί σε εργασίες αποτυπώσεων με συμβατικά μέσα και με χρήση Η/Υ.   Οι προσλαμβανόμενοι στην ειδικότητα ειδικευμένου τεχνίτη θα απασχοληθούν σε εργασίες λιθοξοϊκής κατεργασίας και δομικής αποκατάστασης λίθων (κατασκευή συμπληρωμάτων αρχαίων λίθων, συγκολλήσεις με οπλισμό τιτανίου) κ.ο.κ.

 1 ΠΕ Αρχαιολόγοι 1 

 2 ΠΕ Πολιτικοί μηχανικοί με εξειδίκευση στην αποκατάσταση και ανάδειξη κτιρίων 1

 3 ΠΕ  Λογιστές 1

 4 ΔΕ  Σχεδιαστές με εξειδίκευση στις αποτυπώσεις και σχεδιάσεις μνημείων 1

 6 ΥΕ  Ειδικευμένοι τεχνίτες 18

Όσοι επιθυμούν να προσληφθούν, καλούνται να υποβάλουν εγγράφως έντυπη αίτηση με τα συνημμένα δικαιολογητικά εντός προθεσμίας πέντε (5) εργασίμων ημερών, η οποία αρχίζει από την επομένη της ανάρτησης της ανακοίνωσης στον πίνακα ανακοινώσεων των γραφείων της Επιστημονικής Επιτροπής του έργου Στερέωση, Αναστήλωση, και Ανάδειξη των μνημείων της Νότιας Κλιτύος Ακροπόλεως Αθηνών, οδός Θρασύλλου 20 10558 Αθήνα «Πλάκα», της καταχώρησης στο διαδικτυακό κόμβο (ιστοσελίδα) του Τ.Δ.Π.Ε.Α.Ε. (www.tdpeae.gr) και της εφαρμογής ΔΙΑΥΓΕΙΑ (http://diavgeia.gov.gr), από 10 Δεκεμβρίου 2012 έως και 14 Δεκεμβρίου 2012. Οι αιτήσεις θα κατατίθενται κατά τις ώρες 08:30 -14:00 στο γραφείο της Επιτροπής, Θρασύλλου 20, όπου διατίθενται και σχετικά έντυπα αιτήσεων.


Δεν υπάρχουν σχόλια: