Τελευταίες ειδήσεις


Κάντε post την αγγελία σας στο forum, άμεσα και δωρεάν, αφού κάνετε απόκτηση πρόσβασης, κλικ εδώ

60 προσλήψεις στην Πίνδο

60 προσλήψεις στην ΠίνδοΣε εξήντα ανέργους απευθύνεται η πράξη "Τοπικές Δράσεις Κοινωνικής Ενταξης Ειδικών Κοινωνικών Ομάδων στην Πίνδο".
Το έργο, που υλοποιείται από τη σύμπραξη "Ορεινή Συμπολιτεία Πίνδου, αφορά την προώθηση στην απασχόληση 60 ανέργων από την περιοχή εφαρμογής του προγράμματος, ενώ με την προτεινόμενη πράξη επιδιώκεται η ενσωμάτωση ευάλωτων κοινωνικά ομάδων στην αγορά εργασίας. Ειδικότερα, επιλεγέντες θα έχουν την ευκαιρία να συστήσουν τη δική τους επιχείρηση, να προωθηθούν για ένταξη σε πρόγραμμα επιχορήγησης, επιδότησης ή άλλο αναπτυξιακό πρόγραμμα ή ακόμη να προσληφθούν από επιχειρήσεις.
Ποιοι έχουν δικαίωμα συμμετοχής
Δικαίωμα συμμετοχής στο πρόγραμμα έχουν: Πρώην χρήστες ουσιών, Αποφυλακισθέντες, Μακροχρόνια άνεργοι άνω των 45 ετών με χαμηλά τυπικά προσόντα, Ατομα με αναπηρία, Αρχηγοί μονογονεϊκών οικογενειών και Ατομα ευρισκόμενα σε κατάσταση φτώχειας/απειλούμενα από φτώχεια. Οι περιοχές παρέμβασης είναι : η Περιφέρεια Ηπείρου-Περιφερειακή Ενότητα Ιωαννίνων, και οι Δήμοι: Β. Τζουμέρκων, Πωγωνίου, Κόνιτσας, Μετσόβου και Ζαγορίου.
Πληροφορίες
Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων εκπνέει στις 31 Δεκεμβρίου 2012, ενώ οι ενδιαφερόμενοι για πρόσθετη ενημέρωση και αναζήτηση των εντύπων των αιτήσεων και των σχετικών εντύπων εκδήλωσης ενδιαφέροντος μπορούν να απευθύνονται στα γραφεία της Αναπτυξιακής Σύμπραξης στη Διεύθυνση: Επιστημονικό & Τεχνολογικό Πάρκο Ηπείρου (Πανεπιστημιούπολη Ιωαννίνων).
Πληροφορίες στο τηλέφωνο:26510-44447, στο φαξ: 26510-44457, και στο email: bicepirus@ioa.forthnet.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια: