Τελευταίες ειδήσεις


Κάντε post την αγγελία σας στο forum, άμεσα και δωρεάν, αφού κάνετε απόκτηση πρόσβασης, κλικ εδώ

Απασχόληση για 90 άτομα με αναπηρία

http://e-rgasies-e-rgasies.blogspot.gr/Ενενήντα άτομα με αναπηρία άνω του 50% θα στηρίξει το Τοπικό Σχέδιο Δράσης για την Κοινωνική Ενταξη Ευάλωτων Ομάδων στους Δήμους Ιλίου και Αγίων Αναργύρων - Καματερού.

Οι υποψήφιοι θα πρέπει να είναι άνεργοι, εγγεγραμμένοι στα Μητρώα Ανεργίας του ΟΑΕΔ και με κάρτα ανεργίας σε ισχύ ή σε ειδικό κατάλογο του ΟΑΕΔ, εκτός Μητρώου ανεργίας, κάτοικοι των Δήμων Ιλίου και Αγίων Αναργύρων-Καματερού και επιπλέον να έχουν αναπηρία άνω του 50%.
Στόχος της δράσης είναι οι 90 ωφελούμενοι να προωθηθούν στην απασχόληση και την επιχειρηματικότητα μέσω της σύστασης Κοινωνικών Συνεταιριστικών Επιχειρήσεων (Κοιν.Σ.Επ.), της σύστασης Νέων Επιχειρήσεων (Ατομική, Ο.Ε., Ε.Ε., ΕΠΕ), της απόκτησης εργασιακής εμπειρίας ή και της πρόσληψής τους σε επιχειρήσεις της περιοχής. Ειδικότερα, η παρέμβαση στοχεύει στην ανάπτυξη νέων κοινωνικών συνεταιριστικών επιχειρήσεων που αφορούν τους ακόλουθους θεματικούς άξονες: παραγωγή κηπευτικών προϊόντων, μεταποίηση, τυποποίηση, προώθηση προϊόντων, πράσινη ανάπτυξη-περιβάλλον, εμπόριο και υπηρεσίες, τεχνικά επαγγέλματα και catering.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους μέχρι 31 Ιανουαρίου 2013 στη διεύθυνση: Θεοτόκου 2, Ιλιον, Τ.Κ. 131 22. Πληροφορίες στο τηλέφωνο: 210 2385 416, στο email ergaxia@gmail.comκαι στην ηλεκτρονική σελίδα www.ergaxia.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια: