Τελευταίες ειδήσεις


Κάντε post την αγγελία σας στο forum, άμεσα και δωρεάν, αφού κάνετε απόκτηση πρόσβασης, κλικ εδώ

Δουλειά σε 60 ανέργους σε χωριά της Πίνδου

http://e-rgasies-e-rgasies.blogspot.gr/Το έργο αφορά την προώθηση στην απασχόληση 60 ανέργων από την περιοχή εφαρμογής του προγράμματος, ενώ με την προτεινόμενη πράξη επιδιώκεται η ενσωμάτωση ευάλωτων κοινωνικά ομάδων στην αγορά εργασίας. Δεκτοί στο πρόγραμμα γίνονται: Πρώην χρήστες ουσιών, Αποφυλακισθέντες, Μακροχρόνια άνεργοι άνω των 45 ετών με χαμηλά τυπικά προσόντα, Ατομα με αναπηρία, Αρχηγοί μονογονεϊκών οικογενειών και Ατομα ευρισκόμενα σε κατάσταση φτώχειας/απειλούμενα από φτώχεια.

Οι περιοχές που θα υλοποιηθεί η δράση είναι οι Περιφέρειες Ηπείρου Π.Ε Ιωαννίνων, και Δήμοι: Β. Τζουμέρκων, Πωγωνίου, Κόνιτσας, Μετσόβου και Ζαγορίου. Σκοπός της δράσης είναι οι 60 ωφελούμενοι ευάλωτων κοινωνικά ομάδων να μπορέσουν να συστήσουν τη δική τους επιχείρηση, να προωθηθούν για ένταξη σε πρόγραμμα επιχορήγησης, επιδότησης ή άλλο αναπτυξιακό πρόγραμμα ή και να προσληφθούν από επιχειρήσεις.
Η περίοδος υποβολής αιτήσεων των ενδιαφερομένων ολοκληρώνεται στις 31 Ιανουαρίου, ενώ αιτήσεις και δικαιολογητικά αποστέλλονται στη Διεύθυνση: Επιστημονικό & Τεχνολογικό Πάρκο Ηπείρου (Πανεπιστημιούπολη Ιωαννίνων). Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο: 26510-44447 και στο email: bicepirus@ioa.forthnet.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια: