Τελευταίες ειδήσεις


Κάντε post την αγγελία σας στο forum, άμεσα και δωρεάν, αφού κάνετε απόκτηση πρόσβασης, κλικ εδώ

Ανώτατες σπουδές στην πληροφορική

http://e-rgasies-e-rgasies.blogspot.gr/Υποτροφίες για την εκπόνηση διδακτορικών διατριβών προσφέρει το Ινστιτούτο Πληροφοριακών Συστημάτων (ΙΠΣΥ). Δικαίωμα συμμετοχής στο πρόγραμμα έχουν οι εγγεγραμμένοι σε Μεταπτυχιακά Προγράμματα Σπουδών Πανεπιστημιακών Σχολών ή Πολυτεχνικών Τμημάτων που οδηγούν στην απόκτηση Διδακτορικού στην Πληροφορική ή σε συναφή επιστήμη.

Απαραίτητη προϋπόθεση είναι το Επιβλέπον Μέλος ΔΕΠ της Διδακτορικής Διατριβής να συμφωνεί στην πλήρη απασχόληση του υποψήφιου διδάκτορα στο ΙΠΣΥ και στη συνεργασία του με καθορισμένα στελέχη του ΙΠΣΥ για την εκπόνηση του διδακτορικού του. Οι θεματικές κατευθύνσεις ενδιαφέροντος είναι οι εξής: Δεδομένα κοινωνικών δικτύων: μοντελοποίηση και γλώσσες επερωτήσεων, Μηχανισμοί Διατήρησης και Αρχειοθέτησης Ανοικτών Διασυνδεδεμένων Δεδομένων, Διαχείριση Προσωπικών Υπερχώρων Δεδομένων, Διαχείριση Μεγάλων Χωρικών και Κοινωνικών Δεδομένων, Διαχείριση μεγάλων δεδομένων επιστημών ζωής, Διαχείριση διασυνδεδεμένων δεδομένων, Προστασία της Ιδιωτικότητας και Διασυνδεδεμένα Γεωχωρικά Δεδομένα.
Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων λήγει στις 28 Φεβρουαρίου, ενώ οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερώνονται από την ηλεκτρονική σελίδα:http://www.epixeiro.gr

http://www.ethnos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: